Blader door ons aanbod  

M.H. Trompstraat 8 | Den Helder

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Dit is weer een juweeltje voor zoekers in deze categorie, een heel aantrekkelijke mogelijkheid vinden wij zelf. En wel omdat de riante woonkamer bijzonder is door de verschillende hoeken die erin zitten, door de openslaande tuindeuren daar, de hoge ramen, het stucwerk en de witte open trap, gezellig! De keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven past ook helemaal in het plaatje, net als de moderne badkamer die ingericht is met een inloopdouche voorzien van regen- en handdouche en glazenscherm, wastafelmeubel, badkamerspiegel, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie. De voor- en achtergevel zijn ook een keer recht opgetrokken, hierdoor konden er drie goede slaapkamers op de etage ingedeeld worden. De buitenruimte is ook nog eens heel fijn, hier zie je jezelf toch zitten?

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 10 minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de goede afmetingen.

Bieden vanaf: € 122.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 122.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1896.
 • Kavelgrootte circa 82m².
 • Gebruikersoppervlakte circa 88m².
 • De cv-ketel van Intergas dateert van 2017.
 • De betonnen vloer op de begane grond.
 • De openslaande tuindeuren.
 • De stenen berging.
 • De moderne badkamer uitgevoerd met inloopdouche v.v. regen- en handdouche, badkamermeubel, spiegel, toilet en raam voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De nette keuken uitgevoerd met gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser.
 • De drie fijne (slaap)kamers op de etage.
 • De prima buitenruimte.
 • De schuur voorzien van elektra, koud- en warmwater.
 • De parkeermogelijkheden zijn prima.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving. 


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005