Blader door ons aanbod  

M.H. Trompstraat 15 | Den Helder

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

'In één woord; geweldig…' Dit sfeervolle huis met een werkelijk mooie voorgevel, gestucte wanden- en plafonds, met een hippe visgraat pvc-vloer en daarlangs hoge witte plinten, met een knappe badkamer die mede is voorzien van whirlpool ligbad, douche en wastafelmeubel, maar ook is er de strakke achtertuin en twee bijzonder ruime slaapkamers. Kortom: Interesse? Neem dan snel contact op via onze website of bijvoorbeeld via funda!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt een topplekje in wording! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u binnen 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal (verwarmd), meterkast, toegang tot de ruime daglichtvolle woonkamer voorzien van een hoogwaardige visgraat pvc-vloer met daaronder een betonvloer als stevige basis. Na de woonkamer volgt de keuken, die is eenvoudig is, maar door zijn rechte vorm is het ook geen prijzige aangelegenheid als je daar in de toekomst een keuken naar eigen smaak zou willen plaatsen. De openslaande tuindeuren in de keuken maken ook dat deel van het huis bijzonder daglichtvol en zorgen mede voor een fijne verbinding naar de knappe achtertuin. Opvolgend is er een separaat toilet en toegang tot de badkamer ingericht met douche v.v. glazenwand, whirlpool ligbad, wastafelmeubel, badkamerspiegel, planchet, designradiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie. De woning is eveneens achterom goed bereikbaar.

Indeling verdieping:
Via de open trap in het woongedeelte komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u twee uitstekende slaapkamers, beide netjes afgewerkt!

Bieden vanaf: € 124.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 124.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1895 (later opnieuw opgetrokken).
 • Kavelgrootte circa 84m².
 • Woonoppervlakte circa 80m².
 • Cv-ketel uit 2007.
 • De hoogwaardige en hippe visgraat pvc-vloer is dit jaar gelegd (2020).
 • Het stucwerk dateert van 2019.
 • De schutting en het tegelwerk in de tuin dateert van 2019.
 • Buitenom is er in 2019/2020 geschilderd.
 • De twee royale slaapkamers (de indeling op de etage aanpassen is mogelijk als er drie slaapkamers gewenst zijn).
 • De woning is aan de voor- en achterkant recht opgetrokken waardoor je ook boven rechte kamers hebt. De voorgevel vinden wij erg mooi!
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart.
 • Op loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinstation en taxistandplaats.
 • Scholen en kinderopvang treft u op loop- en fietsafstand.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005