Blader door ons aanbod  

Kruiszwin 5721 | Julianandorp

* OPEN HUIS WOENSDAG 22 JANUARI VAN 9.00 TOT 10.30 UUR EN DONDERDAG 23 JANUARI VAN 16.00 TOT 17.30 UUR! *

Rustig gelegen aan een groen autovrij hofje staat deze degelijke woning voorzien van een ruime woonkamer, drie goede slaapkamers, knappe keuken, moderne badkamer, aanzienlijke zolder en niet in de laatste plaats praktische berging!

In een prettig gedeelte van Julianadorp bieden wij u deze vriendelijke eengezinswoning woning aan. De indeling is fijn! Zo is er een ruime woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, toegang tot de van binnenuit bereikbare berging en aansluitend is er een knappe en complete keuken. Op de etage zijn er drie uitstekende slaapkamers en een moderne alsmede daglichtvolle badkamer uitgevoerd met douche v.v. glazendeur en regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegelkast, toilet en designradiator. De zolder is op dit moment onder anderen in gebruik als berg- en wasruimte en is de locatie waar de cv-ketel hangt. Ingeval een vierde slaapkamer gewenst is, kan deze eventueel op de zolder gerealiseerd worden, de ruimte is er! Vooralsnog is zo’n aanpassing wellicht geen noodzaak, het is al een echte gezinswoning, maar er derhalve wel één met mogelijkheden.

Alle gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals het winkelcentrum Dorperweerth, winkelcentrum de Riepel, verschillende restaurants, maar ook scholen en kinderopvang zijn nabij. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee!

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, toegang tot de daglichtvolle woonkamer met trapkast en schuifpui naar de achtertuin, de nette keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Na de woonkamer volgt de inpandige berging v.v. elektra. Hiervandaan kunt u ook naar de achtertuin die eveneens achterom bereikbaar is.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met aansluitend drie goede slaapkamers en de moderne alsmede daglichtvolle badkamer welke is uitgevoerd met een douche v.v. glazendeur en regen- en handdouche, wastafelmeubel, spiegelkast, toilet en designradiator. Vanaf de overloop is middels een vaste trap de zolder bereikbaar.

Indeling zolder:
De zolder bestaat heden uit één ruimte en wordt gebruikt als bergruimte, tevens is het de locatie voor de witgoedopstelling en hangt er de cv-ketel. Aan beide kanten zijn er knieschotten voor optimale bergruimte.  

Bieden vanaf: € 149.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 149.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen). 

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar medio 1988.
  • Kavelgrootte circa 120m².
  • Woonoppervlakte circa 100m².
  • De cv-ketel is van Intergas (2010).
  • De badkamer en keuken zijn in 2015 vernieuwd.
  • Buitenom is in 2019 de voorkant geschilderd en in 2018 de achterkant.
  • Wonen op deze locatie is wonen in een (kind)vriendelijke omgeving.
  • Openbaar vervoer op steenworp afstand.
  • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (zelfs op loopafstand). Strand, zee, het duinengebied en landerijen zijn natuurlijk ook nabij!
  • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005