Blader door ons aanbod  

Kruiszwin 3727 | Julianadorp

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

In dit fijne huis is werkelijk écht alles even netjes! Het heeft een ruime en bijzonder daglichtvolle living die mede ingericht is met openslaande tuindeuren en een hoogwaardige alsook complete open keuken waarvandaan zicht is op een groen speelveld, er zijn drie (mogelijk 4) ruime slaapkamers, waarvan één op de knap afgewerkte zolder te vinden is, er is een waanzinnig mooie badkamer die onder anderen is voorzien van een glazenbadkamerdeur, dubbele douche (beide uitgerust met een regen- en handdouche), verzonken ligbad, toilet, dubbel wastafelmeubel, twee spiegels, een planchet en twee vernieuwde dakvensters voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Niet in de laatste plaats is er nog de perfect op de middag- en avondzon gesitueerde achtertuin waarin een gezellige overkapping staat! Kortom: Interesse? Neem dan snel contact op via onze website of bijvoorbeeld via Funda!

Het huis is ook nog eens buitengewoon goed gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Bieden vanaf: € 189.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 189.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1982.
 • Kavelgrootte circa 128m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 117m².
 • Cv-ketel (2005).
 • Energielabel C.
 • De openslaande tuindeuren.
 • De fijne en zonnige achtertuin.
 • De aangepaste indeling, waardoor de trap niet meer toegankelijk is vanuit de woonkamer.
 • De drie uitstekende slaapkamers. Desgewenst kan de voormalige indeling eenvoudig hersteld worden waardoor er zelfs vier goede slaapkamers te creëren zijn.
 • De eenvoudige ingreep is namelijk het terugplaatsen van een wandje voorzien van een kozijn met deur, dit op de etage waar heden een grote overloop met kasten gesitueerd is.
 • De hoogwaardige keuken is onder andere voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. Het aanrechtblad is van graniet.
 • De badkamer is onder anderen voorzien van een glazenbadkamerdeur, dubbele douche (beide uitgerust met een regen- en handdouche), verzonken ligbad, toilet, dubbel wastafelmeubel, twee spiegels, een planchet en twee vernieuwde dakvensters voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • Het balkon dat gerenoveerd is in 2019.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005