Blader door ons aanbod  

Krugerstraat 57 | Den Helder

Deze keurige erkerwoning met op de begane grond als basis een betonvloer heeft een knappe living met daarin plenty ruimte voor het gezellig opstellen van de eet- en zithoek, de keuken is fris alsook tijdloos en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Na de keuken volgt de efficiënte bijkeuken, daarna volgt de inpandige schuur en door onder anderen twee dakkapellen zijn er op de etage drie goede slaapkamers en een badkamer met douche, wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie gecreëerd. Bovenop de etage is er zelfs nog een geïsoleerde vliering en op het dak liggen 6 zonnepanelen, zodoende is het heel fijn in gebruik allemaal!

De buitenruimte achter de woning is best ruim, dat komt mede omdat het geheel staat op een kavel van maar liefst 128m² eigen grond. Het is knap bestraat en gezellig aangelegd, ligt gunstig en beschut gesitueerd en is via een steeg naast de woning ook achterom goed bereikbaar.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u ontspannen binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een dergelijk centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de Helderse binnenstad hier aan u voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 142.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 142.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1928.
 • De kavelgrootte meet circa 128m².
 • De gebruikersoppervlakte meet circa 100m².
 • Het betreft een eindwoning (naast een steeg).
 • De cv-ketel dateert van 2004 en wordt heden onderhouden middels een onderhoudscontract.
 • De drie slaapkamers en de badkamer met sanibroyeur toilet op de verdieping.
 • De woning is voorzien dubbelglas.
 • De zes zonnepanelen zijn volledig eigendom en dateren van 2019.
 • Genoeg bergruimte is er o.a. in de bijkeuken, schuur en op de geïsoleerde vliering.
 • De woning is eveneens achterom bereikbaar.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Het huis is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

 

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005