Blader door ons aanbod  

Krugerstraat 121 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Deze opvallend keurige woning met knappe gevels, heeft een gezellige woonkamer met daarin plenty ruimte voor de zit/tv-hoek en eetkameropstelling, de basis van de begane grondvloeren zijn heel plezierig al van beton of steen. Na de living volgt er de keuken, een toilet en badkamer, allemaal even netjes! Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin, waarvandaan er toegang is tot een stenen berging, steeg en middels een trap ook tot een geweldig dakterras die eveneens binnendoor bereikbaar is. Bovendien zijn er op de etage twee uitstekende slaapkamers en een inbouwkast, allemaal heel aangenaam en praktisch! Desgewenst kan er middels een eenvoudige ingreep, namelijk door het plaatsen van een tussenwandje een derde slaapkamer worden gecreëerd.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u ontspannen binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een dergelijk centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de Helderse binnenstad hier aan u voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 142.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 142.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1904.
 • De kavelgrootte meet circa 83m².
 • De gebruikersoppervlakte meet circa 85m².
 • De cv-ketel dateert van 2014 en hangt in de verwarmde berging.
 • In de verwarmde berging zijn ook de aansluitpunten aanwezig voor wasmachine en droger.
 • De basis van de begane grondvloeren zijn heel plezierig al van beton of steen.
 • De twee uitstekende slaapkamers op de etage. Desgewenst kan er middels een eenvoudige ingreep, namelijk door het plaatsen van een tussenwandje een derde slaapkamer worden gecreëerd.
 • De verzorgde badkamer is onder andere ingericht met een wastafelmeubel voorzien van spiegel en verlichting, met een douche en met een radiator.
 • De keurige keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.
 • Het moderne toilet.
 • Het geweldig dakterras.
 • De woning is eveneens achterom bereikbaar.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Het huis is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en u bent vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005