Blader door ons aanbod  

Koningin Julianalaan 8 | Slootdorp

Deze onmiskenbare jaren-30 drie-onder-een-kap-hoekwoning met garage is bijzonder riant en beschikt over een opvallend grote kavel en achtertuin (582m²). Het is een super gaaf huis voor sfeerzoekers die weg zijn van authentieke details en de kenmerkende jaren dertig sfeer, voor hen is dit mogelijk een buitenkans!

Degene die dit object gaat kopen moet er wel rekening mee houden dat op verschillende aspecten die betrekking hebben op het huis en toebehoren vernieuwing, afwerken en voor sommige onderdelen verbeteren van toepassing zijn, dit vooral om het zeer potentievolle huis de aankomende drie decennia in te loodsen, het object is vrijwel iedere gezonde investering en dus de uitdaging waard!

Als basis heeft het al een mooie voorgevel, zelfs daarin zitten kleine details verweven.
De begane grond bestaat op dit moment uit een voor de bouwtijd traditionele indeling waarin onder andere zowel de woonkamer als de serre/tuinkamer van elkaar gescheiden kunnen worden middels originele en-suitedeuren, mooie elementen lijkt ons om intact te laten. En wat zien wij nog meer? Klassieke inbouwkasten, een schouw met daarvoor een kachel, centrale verwarming, glas-in-lood, goede zichtlijnen naar bijvoorbeeld de achtertuin, paneeldeuren, wastafels en niet in de laatste plaats de bijpassende daken en goten, het is allemaal een robuust ogend geheel.

Op de eerste etage zijn er heden vier kamers, doorgaans zal daarvan er een worden verbouwd tot badkamer. Middels een vaste trap op de overloop is de zolder bereikbaar, eveneens is dat een ruimte die verschillende kansen biedt.

De achtertuin is geweldig en groen en biedt talrijke mogelijkheden, ruimte is er in ieder geval zat! De oprit en de garage zijn meer dan praktisch en maken het toekomstperspectief compleet.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden, bestudeer deze aandachtig, er komen daardoor vaak goede ideeën bovendrijven!

Bieden vanaf: € 249.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 249.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1938.
 • De kavelgrootte meet circa 582m².
 • De woonoppervlakte meet circa 141m².
 • Een garage meet circa 17m².
 • De berging meet circa 10m².
 • De cv-ketel dateert van 2019 en is van het merk Remeha.
 • De verschillende jaren-30 details.
 • De vier kamers op de etage en de mogelijkheden waarover de zolder beschikt.
 • De kavel en tuin met al hun potentie.
 • Parkeergelegenheid op eigen terrein en mogelijk in de garage.
 • In het dorpje zelf zijn er verschillende basisvoorzieningen, waaronder een buurtsuper, peuterschool, basisschool, kinderopvang alsook er een actief (sport)verenigingsleven is.
 • De betreffende woning en toebehoren heeft waarneembaar aandacht nodig, is overduidelijk een opknapper, een woning die gerenoveerd dient te worden. Voorts heeft verkoper het verkochte nooit zelf gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over huidige eigenschappen van en mogelijke gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005