Blader door ons aanbod  

Kanaalweg 6 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Bekend in Den Helder? Dan zal je vast in één oogopslag gezien hebben waar deze hoekwoning met garage staat, namelijk direct aan de groene zeedijk en met uitzicht richting het prachtige oude stadhuis en op het markante Nationaal Monument voor het Reddingswezen, in de Helderse volksmond het carillon genoemd. Op die briljante locatie mogen wij dit object aanbieden, zoals hierboven omschreven een hoekwoning met garage. De basis daarvan is prima, grotendeels uitgevoerd met kunststofkozijnen, maar op verschillende punten is het ook gedateerd, iets dat het juist aantrekkelijk maakt om zelf op smaak te (laten) maken.  

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek als deze is dat die u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar. Waaronder in verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de mogelijkheden, de uitstekende afmetingen en de garage.

Bieden vanaf: € 189.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 189.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1958.
 • De kavelgrootte meet circa 147m².
 • De gebruiksoppervlakte inclusief garage meet circa 136m².
 • De berging meet circa 6m².
 • De inhoud van de woning meet circa 495m³.
 • De woning wordt o.a. verwarmd middels gaskachels, centrale verwarming is er niet.
 • Vanuit de woning zie je veel lucht en er is, ook vanaf de kavel opvallend veel privacy.
 • De woning is nagenoeg in zijn geheel voorzien kunststofkozijnen met dubbelglas.
 • De keuken is onder andere voorzien van een gaskookplaat en afzuigkap.
 • De badkamer op de etage is ingericht met een wastafelmeubel, toilet en douche. Ook is er een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De vijf (slaap)kamers, waarvan er twee op zolder gesitueerd zijn.
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart. “Willemsoord” met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor vindt u op loopafstand.
 • Op 5 minuten fietsafstand ligt het centraal station met bus- en treinstation en taxistandplaats.
 • Scholen en kinderopvang treft u op loop- en fietsafstand.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
 • Verkoper attendeert hierbij uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van/gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005