Blader door ons aanbod  

Kanaalkade 20 | 't Zand

Verkocht

Interessant aanbod op buitengewoon grote kavel met volop (nieuw/verbouw) mogelijkheden, gelegen aan de Kanaalkade in het geliefde dorp ’t Zand!

Niet alleen in & rond deze hoekwoning, maar ook het geliefde dorp 't Zand en in het bijzonder deze locatie straalt rust en ruimte uit. Verschillende gewenste voorzieningen liggen vanaf de woning binnen handbereik, zoals een supermarkt, scholen, kinderopvang, sportclubs, restaurants, landerijen,  maar ook strand, zee, duinen en de steden Schagen en Den Helder zijn nabij en gemiddeld binnen 15 autominuten bereikbaar.

 

De ideale woning om zelf op smaak te (laten) maken, maar ook nieuwbouw ontwikkelen behoort met deze prijsstelling tot de mogelijkheden!

Dit aanbod is zeer interessant wanneer u op een karakteristieke locatie zou willen wonen, aan en met zicht over het Noordhollands-kanaal alsmede een huis zoekt met mogelijkheden dat u zelf op smaak kan (laten) maken, zodat u geen concessies in de uitvoering hoeft te doen! Nieuw bouwen is ook een alternatief, ook voor de toekomst!

 

Indeling begane grond:

Hal/entree,  links van de hal treft u een werk/slaapkamer met zicht op het kanaal, rechts heeft u toegang tot de woonkamer met vanzelfsprekend ook uitzicht op het kanaal en de achtertuin. Vanuit de woonkamer heeft u een driesprong naar de keuken die is v.v. vaatwasser, koelkast, vriezer, gaskookplaat met afzuigkap en combi-oven. Naar de eerste verdieping gaat u middels een trapopgang welke weggewerkt is achter een deur en als u verder gaat komt gaat u naar de bijkeuken, waar o.a. de aansluiting is voor wasmachine & droger, alsmede u hier ook de badkamer met douche, wastafelmeubel en radiator treft. Na de badkamer volgt nog het separaat toilet met fonteintje. Vanuit de bijkeuken heeft u ook nog eens toegang tot de serre, welke middels schuifdeuren toegang biedt tot de buitengewoon grote achtertuin met royale garage/schuur. De tuin heeft een achterom waarvandaan u direct in het dorp uitkomt.

 

Indeling verdieping:

Ruime overloop, opbergkamer in de schuine kap, twee slaapkamers, waarvan beiden zijn voorzien van een kunststof dakkapel uitgevoerd met kantel/kiep ramen. Over de gehele verdieping ligt dezelfde laminaat vloer. Kamer 1 is v.v. knieschotten, kamer 2 heeft twee inbouwkasten waarvan één in gebruik is voor de cv-ketel.

 

Vraagprijs €. 179.000,-

 

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1920, later deels opnieuw opgebouwd en aangebouwd.
 • De locatie is prachtig, gelegen aan het Noordhollands-kanaal.
 • De kavel is uniek, circa 670m².
 • Een woning en locatie met buitengewoon veel (toekomst)mogelijkheden.
 • Kavelgrootte circa 670m².
 • Woonoppervlakte circa 90m² (exclusief garage).
 • Achtertuin circa 518 m² (ca. 45m diep en ca. 11,5m breed).
 • Volop bergruimte, o.a. achter knieschotten en in de garage.
 • Voldoende parkeermogelijkheden (2 parkeerplaatsen op eigen grond).
 • De woning is volledig uitgevoerd met dubbel glas.
 • De begane grond is uitgevoerd met hardhouten kozijnen, de eerste verdieping beschikt over kunststof dakkapel met kantel/kiep ramen.
   
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005