Blader door ons aanbod  

Jupiter 8 | Den Helder

VERKOCHT

Deze bijzonder aangename hoekwoning is gelegen aan eigen water en beschikt over een privéligplaats aan de eigen grote aanlegsteiger!

We kennen het allemaal, niets is zo fijn als thuiskomen in een rustig, relaxed huis met goede vibes, zo ook in dit huis! Het begint al op de grote hoekkavel (197m²) aan het eigen water (55m²) met privacyvolle tuin en grote aanlegsteiger! De woning die uitgebouwd en uitgevoerd is met dakkapellen beschikt over plenty ruimte en toch is het er eenvoudig huiselijk en sfeervol te maken.

Vanuit de living en vanuit verschillende kamers op de etages is er voortdurend een animerend zicht op binnenrollende, bescheiden schuimkoppen in de zwaaikom of op de altijd bewonderenswaardige schittering van de zon op het water. Voornoemde zijn maar enkele voorbeelden van de toegevoegde waarde die wonen aan het water met zich meebrengt.

Er moeten wel nog wat puntjes op de spreekwoordelijke i worden gezet, maar dan heb je wel een bijzonder huis met veel ruimte, een fijne indeling, een voortreffelijke living, drie goede slaapkamers, een uitstekende woonzolder en het voordeel van de eerdergenoemde pluspunten.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang, toegang tot de bijzonder daglichtvolle woonkamer die is ingedeeld met een gecombineerde zit- en eethoek en openslaande tuindeuren, de keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. De living is uitgevoerd met een witte houtenvloer (daaronder ligt beton). Middels verschillende deuren is er toegang tot de buitenruimte, waar er verschillende plekken zijn om juist wel, of juist niet in de zon te zitten, desgewenst op de grote eigen steiger.

Indeling eerste verdieping:
Overloop, toegang tot hoofdslaapkamer één die is voorzien van een inbouwkast en een grote raampartij welke watergericht is. Opvolgend treft u nog eens twee goede (slaap)kamers en de badkamer die is uitgevoerd met douche/ligbadcombinatie met glazenscherm, wastafel en toilet. Vanaf de overloop is er middels een vaste trap toegang tot de tweede (zolder)etage.

Indeling tweede (zolder)verdieping:
De zolderkamer is toegankelijk middels een deur en voorzien van een dakkapel- en dakraam waardoor de riante ruimte perfect is als vierde slaapkamer, atelier of kantoor.

Bieden vanaf: € 259.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 259.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1985.
 • Kavelgrootte circa 197m².
 • Eigen water circa 55m² met privé aanlegsteiger.
 • Gebruikersoppervlakte circa 128m².
 • Het betreft een hoekwoning met aanbouw.
 • Wonen aan het water is een meerwaarde, tevens beschikt de woning over een eigen ligplaats en kun je voor de deur parkeren.
 • De woning is voorzien van grote raampartijen.
 • Voldoende parkeermogelijkheden.
 • Drie ruime slaapkamers op de verdieping en nog een uitstekende zolderkamer.
 • Er is zowel een buitenkraan aan de voorkant als aan de achterkant.
 • De uitvoering van de woning is eenvoudig en heeft binnen en buitenom zichtbaar aandacht nodig. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005