Blader door ons aanbod  

Julianaplein 81 | Den Helder

Dit appartement is er een voor de trotse Jutter die zich onmiskenbaar thuis voelt als er zicht is op iconische Helderse gebouwen en locaties, maar natuurlijk ook voor de absolute Den Helder liefhebber, er is vanuit dit fijne appartement zelfs goed zicht op zee richting Texel!

Door de uitstekende indeling voelt het appartement opvallend ruim aan en door de ligging op de bovenste etage alsmede door de positie van zowel de woonkamer, de twee balkons en een van de slaapkamers die op het westen gevestigd zijn ook nog eens bijzonder daglichtvol.

Er zijn maar liefst drie slaapkamers, die aan de westkant zou bijvoorbeeld ook heel goed als eetkamer, studeerkamer of extra living ingevuld kunnen worden. Onderdelen zoals de keuken, badkamer en het toilet zijn allemaal keurig en eigentijds, evenals de vloer- en wandafwerking. 

De locatie is een absolute meerwaarde, direct aan het Julianaplein waar het in aanleg zijnde stadspark begint en waaraan verschillende dagelijkse voorzieningen grenzen of op steenworpafstand gevestigd zijn, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels, (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen in het hart van een middelgrote stad waar het altijd bescheiden druk is en ’s avonds opmerkelijk rustig.

Bovendien zijn de groene zeedijk en het Timorpark op loopafstand en bereikt u het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied met ongeveer 10 fietsminuten. Ook op loop- en fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet in de laatste plaats ons gezellige makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer centraal gesitueerd ten opzichte van de andere stadsdelen en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld auto en trein.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de riante indeling en de goede ligging!

Bieden vanaf € 187.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 187.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1964.
 • De woonoppervlakte meet circa 86m².
 • De berging, gelegen in het souterrain meet circa 9m². 
 • De twee balkons, uitstekend gesitueerd op het westen (daglicht & middag-en avondzon).
 • De VvE-bijdrage is heden (2021) ongeveer € 194,- per maand.
 • Het betreft een actieve VvE dat professioneel beheerd wordt door Mulder Vastgoed Management.
 • Door de ligging op de vierde (bovenste) etage is het bijzonder daglichtvol en beschik je over een inspirerend uitzicht over Den Helder en zee (het Marsdiep tussen Den Helder en Texel).
 • U kunt het gebouw aan de voorkant betreden, keurig middels een elektrische schuifdeur die vanuit het appartement geopend kan worden na contact via een videofooninstallatie in het appartement. Vanuit de ontvangsthal waar ook de brievenbussen zich bevinden kunt u zich naar de vierde etage begeven door gebruik te maken van het trappenhuis of de lift.
 • De drie uitstekende slaapkamers, waarvan één direct toegang heeft tot een balkon.
 • Voldoende parkeermogelijkheden zijn er in de directe omgeving.
 • Op ongeveer twee minuten loopafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede een taxistandplaats.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden, waaronder een Albert Heijn, Hema, ambachtelijke slager, bloemist, ijssalon, koffiehuis, visboer,  nagenoeg alles wat je in het centrum van een gezellige en middelgrote stad kunt verwachten. 
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.
 

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005