Blader door ons aanbod  

Janzenstraat 12 | Den Helder

Buitengewoon sfeervol en tot in de puntjes verzorgd, dat is dit echt mooie huis dat staat op een voortreffelijke positie in één van de sfeervolste straatjes van Den Helder, een buitenkans dus!

Op een rustige en toch centrale locatie mogen wij u aan de autovrije Janzenstraat deze charmante woning met verschillende karakteristieke- en authentieke details aanbieden, de noemenswaardigheden zijn als volgt; de prachtige voorgevel met daarin de voor die bouwtijd herkenbare kozijnen met inbegrip van de altijd mooie glas in loodramen, ook het metselwerk ziet er prachtig uit. De woonkamer is fantastisch en erg gezellig door de daarin onder andere opgenomen sfeerschouw en een door een ambachtelijke timmerman gemaakte inbouwkast, heel fraai allemaal! De landelijke hoogglanskeuken staat knap op zichzelf in de aanbouw dat eveneens een fijne plek voor de eettafel is. Vanuit de keuken is er toegang tot een halletje die daaropvolgend toegang biedt tot de keurige badkamer en de uitstekend op de zon gesitueerde achtertuin.

Op de etage vindt je drie prettige slaapkamers, verschillende inbouwkasten en toegang tot een heel leuk dakterras, net als de achtertuin uitstekend gericht op de middag- en avondzon.

In het algemeen vinden wij de afwerking, het strakke timmer- en schilderwerk ook vermeldenswaardig, de eigenaren hebben zichtbaar, maar liefst 46 jaar met heel veel liefde en aandacht voor het huis gezorgd, een pluim voor ze!

De locatie is ook nog eens een meerwaarde. Om de hoek is namelijk niet alleen het begin van de vernieuwde Beatrixstraat, aan de overkant staat ook nog eens de prachtige bibliotheek met aan de overzijde daarvan het Willemsoord complex, waar je naast vele leuke en goede restaurants, een bioscoop, theater “de Kampanje” en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. Nagenoeg alle denkbare voorzieningen zoals u die in een stadshart mag verwachten zijn op loopafstand, zodoende is het een plezierige locatie die ook zeer gunstig gesitueerd is ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling, de ruimte in living, op de positie van de keuken alsook op de uitstekende etage met daarin opgenomen drie slaapkamers en daar aanwezige toegang tot het dakterras.

Bieden vanaf: € 149.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 149.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijk bouwjaar 1920.
 • De kavelgrootte meet circa 86m².
 • De woonoppervlakte meet circa 75m².
 • De externe schuur meet circa 13m².
 • De cv-ketel dateert van 2010 (Intergas).
 • De autovrije zone voor de woning.
 • De achtertuin en dakterras, er is dus plenty ruimte om buiten te kunnen zitten.
 • De landelijke hoogglans keuken is onder andere uitgevoerd met een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser.
 • De badkamer is ingericht met een douche v.v. glazendeur, wastafelmeubel, toilet, designradiator en van altijd zo gewenste raam voor daglicht en natuurlijk ventilatie. Tevens is deze ruimte voorzien van vloerverwarming en is er ruimte voor de wasmachine.
 • De woning is voorzien van dubbele beglazing.
 • Een prettige bijkomstigheid is dat er een brede steeg achter de woning ligt.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen tien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereikt u met ca. 15 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005