Blader door ons aanbod  

Jan Verfailleweg 150 | Den Helder

*OPEN HUIS WOENSDAG 29 JANUARI VAN 9.00 TOT 10.00 UUR EN VRIJDAG 31 JANUARI VAN 14.00 TOT 15.00 UUR!*

Dit uiterst verzorgde hoekappartement is gelegen op de derde etage in één van de karakteristieke gebouwen aan de Jan Verfailleweg en beschikt zodoende over een knap uitzicht en over een opvallend royale en daglichtvolle woonkamer!

Dit ruime en verzorgde driekamerappartement is uitstekend gelegen in Nieuw-Den Helder, bij benadering tussen Huisduinen en de Marsdiepstraat en zodoende nabij het winkelgebied “Marsdiep”, maar ook van het centrum, want ook daar bent u in enkele fietsminuten. Scholen en kinderopvang zijn eveneens nabij, maar ook restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur. U wandelt namelijk hiervandaan naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar Schotse Hooglanders en paarden voor de begrazing zorgen, door de 'Donkere Duinen', een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute van veertien kilometer. Kortom, een buitengewoon gebied om in te wonen alsmede het prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!

Indeling begane grond/gebouw:
De entreedeur van het gebouw is voorzien van een intercom, centraal trappenhuis met trapopgang naar de etages alsmede toegang tot het souterrain met daarin een zeer ruime privéberging.

Indeling appartement:
Het appartement kent de volgende indeling: Ruime entrée/hal, meterkast, toilet, twee uitstekende slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een badkamer en suite heeft voorzien van douche/ligbadcombinatie, designradiator en wastafelmeubel met daarboven een planchet en spiegel. Vanaf de hal is er tevens toegang tot het royale daglichtvolle woongedeelte dat middels en-suitedeuren te verdelen is in een zit- en eetkamer en vanaf de hal is er toegang tot de keuken die mede voorzien is van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en aansluitpunt voor de wasmachine. Vanuit de keuken en vanuit de hoofdslaapkamer is er toegang tot het balkon dat voorzien is van dezelfde plavuizen als binnen.  

Bieden vanaf: €. 124.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 124.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1954.
 • Woonoppervlakte circa 86 vierkante meter.
 • De VvE-bijdrage is heden (2020) ca. €. 120,- per maand (inclusief water).
 • De cv-ketel dateert van 2012, is van het merk Vaillant en hangt in een daarvoor bestemde kast die vanaf het balkon bereikbaar is.
 • Het gehele appartement is uitgevoerd in knappe kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas.
 • Het betreft een actieve VvE met goede reserves.
 • Er is een riante privéberging in het souterrain.
 • De ligging is rustig.
 • Het gebouw is voorzien van spouwmuurisolatie.
 • Voldoende parkeermogelijkheden.
 • Openbaar vervoer treft u op loopafstand, het centraal station is nog geen tien minuten fietsen.
 • Nagenoeg alle dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (veel daarvan zijn zelfs op loopafstand). Strand, zee, het duinengebied en landerijen zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg en zeker niet vanaf deze locatie!

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005