Blader door ons aanbod  

Jan in 't Veltstraat 35 | Den Helder

Dit is simpelweg een heel leuk huis met een begane grondvloer van beton, met een aanzienlijke woonkamer en met drie slaapkamers plus een badkamer op de eerste etage! Ook is het een woning die eenvoudig zelf op smaak te (laten) maken is, het is een buitenkans voor zowel starters, zoekers in deze prijsklasse en investeerders!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen nabij het centrum behoorlijk populair geworden is!

Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in het stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loopafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Indeling begane grond:
Entree/ruime hal, meterkast, garderobekast en toegang tot de gezellige en ruime woonkamer met aansluitend de eenvoudige open keuken die uitgevoerd is met een o.a. een gaskookplaat en koelkast. Opvolgend is er de bijkeuken waar onder anderen plaats is voor de wasmachine en waarvandaan er toegang is tot het toilet met fonteintje en tot de achtertuin (die ook achterom bereikbaar is).
De open trap in de woonkamer brengt u naar de verdieping.

Indeling verdieping:
Vanaf de overloop is er toegang tot drie slaapkamers en tot de badkamer welke uitgevoerd is met douche, wastafel, spiegel en raam voor het gewenste daglicht en ventilatie.

Bieden vanaf: € 94.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 94.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen)

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1978.
 • Kavelgrootte circa 74m².
 • Woonoppervlakte circa 95m².
 • De stenen berging.
 • Verwarming in het woongedeelte is middels gaskachels, warmwater middels een geiser.
 • De 3 uitstekende slaapkamers.
 • De woning is achterom bereikbaar.
 • Voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 •  Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005