Blader door ons aanbod  

Jan in 't Veltstraat 31 | Den Helder

Deze keurige en verrassende woning met gezellige woonkamer voorzien van schouw met sfeerhaard en op de etage twee slaapkamers (met de mogelijkheid tot drie) beschikt over degelijk sanitair en een verzorgde keuken met veel kastruimte die voorzien is van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De ruime schuur die ook achterom heel goed bereikbaar is mag als heel praktisch bestempeld worden, de binnenplaats en het riante dakterras als heel fijn!

Een bijkomend voordeel is dat het huis staat op een centrale plek die u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan u voorbij. Het centraal station is ook op loopafstand, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de interessante mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 122.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 122.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1902.
 • De kavelgrootte meet circa 82m².
 • De woonoppervlakte meet circa 83m².
 • De schuur meet circa 17m².
 • De cv-ketel dateert van 2012 (huurketel).
 • De woning heeft energielabel C gekregen.
 • De woning is voorzien van kozijnen met dubbele beglazing.
 • De woning is ook via een zogenaamde achterom (heel goed) bereikbaar.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005