Blader door ons aanbod  

Jan in 't Veltstraat 136 | Den Helder

Dit charmante en gezellige huis is opvallend ruim, heeft een riante woonkamer, drie slaapkamers van formaat en een goed gesitueerde achtertuin met schuur!

Het grootste deel van de begane grondvloer is in de basis van beton, het gedeelte van de voorkamer is in de basis van hout en dient in de nabije toekomst te worden vernieuwd. De vloer op de etage is in de basis van hout en is net als de begane grondvloer voorzien van een trendy laminaat vloerafwerking. De living is mede door de aanbouw ruim van opzet, hierdoor zijn daar plenty mogelijkheden voor het gezellig en royaal inrichten. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en van een vaatwasser. De badkamer met douche, wastafelmeubel, spiegelkasten, toilet en designradiator is eveneens op de begane grond gelegen, ook is er een handige bijkeuken en op de etage zijn er drie fijne slaapkamers. Kortom: Het is een heel leuk object op een prima plek! Het staat namelijk aan het eind van de Jan in 't Veltstraat en is daarom prettig gesitueerd dichtbij het stadshart en vele andere voorzieningen!

De naaste omgeving voorziet u in alle gewenste voorzieningen. Zo vindt u er o.a. verschillende supermarkten, de prachtige bibliotheek, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen, sportaccommodaties en een bioscoop, "een uitstekende locatie" lijkt ons!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens extra op de indeling en de ruimte!

Bieden vanaf: € 142.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 142.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1910.
 • De kavelgrootte meet circa 88m².
 • De gebruiksoppervlakte van de woning meet ca. 100m².
 • De berging meet circa 7,6m².
 • De inhoud van de woning meet circa 357m³.
 • Intergas cv-ketel uit 2019 (huurketel met onderhoud) € 31,- per maand.
 • Het laatste schilderwerk (voorkant woning) is uitgevoerd in 2020.
 • De woning is ook via een zogenaamde achterom bereikbaar.
 • Het grootste deel van de begane grondvloer is in de basis van beton, het gedeelte van de voorkamer is in de basis van hout en dient in de nabije toekomst te worden vernieuwd.
 • Het riool is gemiddeld eens in de vijf jaar in opdracht van de huidige eigenaar doorgespoten, dit om verstopping te voorkomen.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen vijftien wandelminuten bereikbaar.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005