Blader door ons aanbod  

Industrieweg 3 | Den Helder

Verkocht

Let op: De Vraagprijs van €. 270.000,- K.K. is een vanaf prijs.
De vanaf prijs houdt in dat u op deze woning kunt bieden vanaf €. 270.000,- k.k.

Vergis u niet in deze locatie, hier gaat gemoedelijk wonen namelijk hand in hand met werken!

Dit aanbod is niet alledaags! Het betreft immers een twee onder één kap woning welke nagenoeg helemaal aangepakt is en gelegen is op ca. 967 vierkante meter eigen grond. Zo is er o.a. aangebouwd, verbouwd en is er een moderne keuken geplaats.

Zo treft u op de begane grond o.a. een geweldige aanbouw voorzien van lichtkoepels en openslaande deuren, een verbouwde garage welke heel goed kan dienen als kantoor of praktijkruimte, maar heden in gebruik is als studeerplek en gescheiden slaapkamer (1).
Niet geheel onbelangrijk treft u op de begane grond ook een ruime woonkamer met gezellige houtkachel.

De etages zijn uitstekend ingedeeld, zo beschikt de verbouwde woning op de eerste etage over drie volwaardige slaapkamers (ca. 15m², ca. 13,5m² & ca. 6m²) en een complete badkamer (bad, douche, toilet & wastafel). Deze verdieping bereikt u overigens via de opvallend daglichtvolle trapopgang!

De tweede etage is ingedeeld met een voorzolder, dat ook de plek is van de verwarmingsketel (Remeha 2013) en waar praktische bergruimtes zijn aangebracht achter de knieschotten. Na de voorzolder treft u (slaap)kamer vijf, welke ca. 16m² meet en is uitgevoerd met een dakkapel en eveneens de beschikking heeft tot bergruimtes achter de knieschotten.

Op ca. 21 meter achter de woning staat een vrijstaande loods van ca. 123m², welke is voorzien van een roldeur met een opening van circa 3,5 meter breed en circa 3,6 meter hoog. Bijkomend is in de loods ook elektra en water aanwezig en kan deze dienen voor verschillende doeleinden, zoals een werk of hobbyplek.

Buitenruimten:
Op eigen terrein is vanzelfsprekend meer dan voldoende parkeergelegenheid, is er naast de woning een oprit naar de loods,  en is de tuin c.q. kavel enorm achter de woning.

Naast dat de locatie in de weekenden en na werktijd uiterst rustig is en u zich eerder middenin de natuur waant dan op een zogenaamd industrieterrein, is het er overdag juist ook heel gemoedelijk. Daarom zou u deze locatie van binnenuit moeten ervaren, wij nodigen u in ieder geval van harte uit.

Vraagprijs €. 270.000,- k.k.

LET OP: DE VRAAGPRIJS VAN €. 270.000,- K.K. IS EEN VANAF PRIJS.
De vanaf prijs houdt in dat u op deze woning kunt bieden vanaf €. 270.000,- k.k.

 

 
 
 
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005