Blader door ons aanbod  

Hulkstraat 97 | Den Helder

Zelden kom je ze tegen; een woning waar op alle vlakken en heel doordacht zoveel aandacht en liefde aan is besteed dat het opvallend is, dit is er één!

Op een in het oog springende locatie, goed en fijn gesitueerd aan de rand van Nieuw-Den Helder staat deze uitstekend ingedeelde, afgewerkte en uitgevoerde woning. Er is door de huidige eigenaren 36 jaar met heel veel plezier gewoond én dat kun je zien! Zowel vloer als wandafwerking, maar ook de uitvoering van bijvoorbeeld de keuken en badkamer en in het bijzonder de keuze van apparatuur, het meublement, het sanitair en tegelwerk waarvoor is gekozen duidt op smaak, finesse en notie van kwaliteit.

De indeling is op detailbasis slim bewerkt, waarbij het oorspronkelijke ontwerp zoveel mogelijk intact is gelaten, die was namelijk al goed.

Aan de voorkant van de woning zorgt de voortuin voor een extra stukje privacy en buitenruimte, leuk met zicht op het Korvetpad, de groene omgeving en het water aldaar. De achtertuin is fraai, beschut en gezellig, zomers is het een mooie extensie van de living.

Dit gedeelte van de Hulkstraat is uitstekend gelegen in stadsdeel Nieuw-Den Helder, aan de stadsrand en is zodoende op steenworpafstand van natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei alsmede bos, duin en strand, een heerlijk gebied om in te wonen lijkt ons. De belangrijkste dagelijkse voorzieningen, waaronder verschillende scholen, sportclubs, verenigingen, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels, (afhaal)restaurants en niet geheel onbelangrijk openbaar vervoer in de vorm van bushaltes en treinstation Den Helder Zuid zijn nabij, allemaal prettige bijkomstigheden!

Om een goede indruk te krijgen van de indeling en de afmetingen verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Bieden vanaf: € 279.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 279.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Let op! Verkopers wensen een overdracht per 30 september 2022 i.v.m. de oplevering van de volgende woning. Ingeval de levering eerder zou kunnen plaatsvinden zullen verkopers in overleg treden met kopers. Voor vragen hieromtrent kunt u met ons vrijblijvend contact opnemen.
 • Bouwjaar medio 1970.
 • Kavelgrootte circa 130m².
 • De woonoppervlakte meet circa 127m².
 • De schuur meet circa 6m².
 • De begane grondvloer en die van de etages zijn in de basis van beton.
 • De cv-ketel dateert van 2012.
 • De keuken is o.a. uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en stoomoven, koel/vriescombinatie, extra vriezer en vaatwasser.
 • De badkamer is onder andere voorzien van een maatwerk badkamermeubel inclusief dubbele wasbak met daarboven een grote spiegel, een inloopdouche, radiator en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De drie (slaap)kamers op de verdieping, de vierde is te vinden op zolder.
 • De woning is ook achterom goed bereikbaar.
 • Wonen op deze locatie is wonen in een ruime (kind)vriendelijke omgeving.
 • Scholen en kinderopvang vindt u in de directe omgeving.
 • Winkelcentrum Duinpassage (voormalig winkelcentrum Falga) en winkelgebied Marsdiep zijn vanaf de Hulkstraat nabij, net als het “Helderse” stadshart dat door het goede fietspadnetwerk al binnen 15 fietsminuten bereikbaar is.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van treinstation Den Helder Zuid en je bent vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, strandslag Duinoord bereik je binnen 10 fietsminuten. Je wandelt vanaf deze locatie bijna direct natuur- en recreatiegebied Mariëndal in, dat aansluit op de Helderse Vallei alsmede op bos, duin en het eerdergenoemde strand.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005