Blader door ons aanbod  

Hugo de Grootstraat 20 | Den Helder

Verkocht

Karakteristieke woning uitgevoerd met aanbouw, “erkerkamer en suite” & veel originele details!

Gelegen nabij het centrum en op wandel- en fietsafstand van o.a. de dijk en het strand staat deze aangename jaren dertig woning. De woning heeft o.a. een ruime & fraaie woonkeuken van bijna 45m², welke is ontstaan door een professioneel aangelegde aanbouw voorzien van openslaande deuren naar de op het westen georiënteerde tuin. Via de karakteristieke "en suite deuren" komt u in de gezellige erkerkamer, hier is de TV-hoek gecreëerd en kunt u zich in alle rust terugtrekken door de "en suite deuren" te sluiten. Vanuit de woonkamer heeft u eveneens toegang tot de aangebouwde bergruimte en de hal/entree, waar u ook het gastentoilet en de trapopgang vindt.


In de entree, op de trap, het tweede toilet op de etage en o.a. in de badkamer komt u ook verscheidene behouden details tegen, dit maakt de woning er een met een waardige signatuur. Zoals voornoemd vindt u op de etage een tweede toilet, de badkamer, een waskamer v.v. de benodigde aansluitingen, twee slaapkamers met inbouwkasten (jaren 30 stijl) en een deur waarachter de vaste trapopgang is naar de tweede etage alwaar de derde slaapkamer is.

 

Indeling begane grond:

Entree/hal (2,75m hoog), meterkast, gastentoilet, trapkast en trapopgang, gezellige en bijzonder ruime woonkeuken met hoog plafond en lichtkoepels v.v. 5-pits rvs-gasfornuis met geïntegreerde oven en afzuigkap, vaatwasser en rvs-koelkast, openslaande deuren vanuit de aanbouw naar terras, bijkeuken annex berging met aparte deur naar buiten en er is toegang via de en suite deuren naar de erkerkamer.

 

Indeling eerste verdieping:

Overloop, toilet, twee slaapkamers v.v. inbouwkasten, badkamer v.v. douche met glazendeur, wastafel en ligbad op pootjes. Er is ook een waskamer welke voorzien is van wasmachine en wasdrogeraansluiting en een toegang tot de vaste trap naar de tweede etage.

 

Indeling tweede verdieping:

Romantische slaapkamer van ca. 16m², inbouwkast, Cv-kast en uitgevoerd met kunststofkozijnen.

Kortom: Een sfeervolle woning, met eigentijdse begrippen & een knipoog naar het verleden!

 

Wanneer u meer interesse heeft is er een ruimere fotoreportage beschikbaar, deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005