Blader door ons aanbod  

Het Arsenaal 58 | Den Helder

Heel efficiënt! Dat is deze multifunctionele unit op het Ruimteplan, praktisch en handig gesitueerd op een hoek en op de begane grond met zowel een overheaddeur als een loopdeur in de zij-ingang.

Door de hoekligging en het kozijn in de zijkant is er bij daglicht extra lichtinval en door de zijdeur is het vanzelfsprekend eenvoudiger binnenkomen dan via de overheaddeur, die is namelijk voorzien van een extra slot die enkel van binnenuit te openen is. Voorts is de betonvloer afgewerkt met een Unipro- antislop gietvloer, is er een eigen wateraansluiting en een houten verdiepingsvloer die middels een ruimtebesparende vlizotrap te bereiken is. Aan elektra is ook meer dan gangbaar aandacht besteed en er is een knappe werkbank.

Desgewenst kan de verdiepingsvloer voor de helft (daar is rekening mee gehouden) of uiteraard volledig verwijderd worden. Uit de balustrade kunnen ook eenvoudig een paar delen gepakt worden, dit is weer handig als er bepaald materieel aangereikt moet worden.

De unit valt onder de VvE Ruimteplan waaraan de huidige eigenaar heden ca. € 36,- per maand aan servicekosten betaald, waarvan ca. € 4,- voorschot elektrakosten en ca. € 2,- aan voorschot waterkosten.

De afmetingen:
De begane grond meet ca. 3,00 meter breed, is ca. 9,70 meter diep en is
ca. 4,30 meter hoog.

De verdieping meet ca. 3,00 meter breed en is ca. 5,00 meter diep.
De hoogte onder de verdiepingsvloer meet ca. 2,25 meter en de hoogte vanaf de verdiepingsvloer tot het dak meet ca. 2,00 meter.

De breedte van de overheaddeur inrit meet ca. 2,80 meter.

De vraagprijs is € 50.000, - k.k.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005