Blader door ons aanbod  

Hertzogstraat 28 | Den Helder

Simply beautiful noemen ze een huis als dit in het Engels, wij zeggen dat het gewoonweg heel erg mooi is!

De sfeer in deze jaren-30 erkerwoning is fantastisch, warm, hip & trendy en er is volop comfort! De living is echt fantastisch, want er is plenty ruimte voor het ruimtelijk inrichten en er zijn bijzonderheden zoals de bank in de erker, het glas in lood, het stucwerk, gezellige hoeken en openslaande tuindeuren, de geïsoleerde betonvloer met daarin vloerverwarming verwerkt maakt het er extra behaaglijk. Vanuit de woonkamer is er een natuurlijke overgang naar de keuken die door zijn landelijke, authentieke, toch tijdloze uitstraling volledig in de ambiance past en door de klasse apparatuur van Smeg (fornuis met gaskookplaat en oven, afzuigkap, vaatwasser en zo’n hele mooie koelkast) ook nog eens heel fijn in gebruik is!

Op de etage is de charme en luxe consequent doorgetrokken, je treft er naast drie uitstekende slaapkamers namelijk ook een riante badkamer die ingericht is met een douche voorzien van glazendeur en “cold touch thermostaatkraan”, toilet, dubbel wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator, een raam voor het gewenste daglicht en ventilatie en ook hier is er vloerverwarming.

Met een vaste trap bereik je de zolder die heden in gebruik is als slaapkamer, dit is door de huidige eigenaren ook weer tot een buitengewoon aangename ruimte gemaakt, heel aantrekkelijk allemaal!

De buitenruimte achter de woning is knap bestraat, ligt heel gunstig gesitueerd op het zuidwesten en is ook achterom bereikbaar.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereikt u binnen 10 minuten fietsen.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de goede afmetingen.

Bieden vanaf € 172.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 172.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1920.
 • Kavelgrootte circa 110m².
 • Woonoppervlakte circa 115m².
 • Cv-ketel uit 2019.
 • Er zijn 3 slaapkamers en 1 zolderkamer.
 • De gehele woning is voorzien van dubbelglas.
 • De begane grondvloer is een geïsoleerde betonvloer voorzien van vloerverwarming.
 • De vloer in de badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
 • Er is op verschillende plekken (extra) isolatie toegepast.
 • De woning is achterom bereikbaar.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005