Blader door ons aanbod  

H.A. Lorentzstraat 17 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

In dit fijne huis met enkele typische jaren-50-details, dat staat op een uitstekende kavel (ca. 166m²) en locatie in de Geleerdenbuurt kun je gewoon lekker wonen!

Opvallend voor woningen uit die tijd zijn onder andere dat ze veelal ruimer en efficiënter ingedeeld zijn dan woningen uit voorgaande periodes, dat zie je dus ook heel goed terug in deze woning, én dat niet alleen aan de binnenkant, maar bijvoorbeeld ook de achtertuin is opvallend royaal. Bijna vanzelfsprekend vindt je in de indeling een riante living, een moderne keuken, drie uitstekende slaapkamers en een hippe badkamer op de etage. Middels een vlizotrap is de praktische zolder bereikbaar!

Naast dat het een plezierige locatie in de Geleerdenbuurt betreft is deze ook zeer centraal gelegen ten opzichte van vele gewenste voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens goed bereikbaar is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie niet alleen makkelijk in andere stadsdelen, maar ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens extra op de sfeervolle indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 187.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 187.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1952.
 • Kavelgrootte circa 166m².
 • De woonoppervlakte meet circa 92m².
 • De inhoud van de woning meet circa 321m³.
 • De begane grondvloer en de van de etage zijn in de basis van beton.
 • De wand tussen de woonkamer en de keuken is doorgebroken, dit onder andere voor een ruimtelijker effect.
 • De drie uitstekende slaapkamers op de verdieping.
 • Het huis is bijzonder daglichtvol.
 • Sfeervolle details zijn o.a. verfijnd afgewisseld met strak stucwerk.
 • Ook de kenmerkende inbouwkasten vindt je in de indeling terug.
 • De gezellige en van eigentijdse gemakken voorziene keuken is uitgevoerd met een vaatwasser, gasfornuis met oven en afzuigkap, vaatwasser en koelkast.
 • De op de etage gesitueerde hippe badkamer is onder andere voorzien van een douche met glazenwand- en deur (regen- en handdouche), wastafelmeubel, spiegelkast, designradiator, toilet en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De opvallend diepe achtertuin met goede zonligging waarvandaan ook de schuur bereikbaar is.
 • De woning is ook achterom goed bereikbaar.
 • De woning is gelegen in geliefde omgeving, fijn met een voortuin en een groen perk voor de deur. Door deze ligging en bijkomstigheden is er bovenmatig rust en privacy.
 • Er is een buitenkraan aanwezig.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt je op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005