Blader door ons aanbod  

Fabrieksgracht 89 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

De voorkant met mooie authentieke gevel, de evenzo mooie nis met voordeur aldaar en de met glas-in-lood ingezette voorramen maken dit charmante huis met typische jaren-30 details een heuse blikvanger!

Meteen in de woonkamer voelt het met een voor- en achterkamer, nisjes en een schouw met daarvoor een gaskachel erg gezellig. Vanuit de achterkamer is er allereerst toegang tot de nette keuken voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer, daarna volgt er een tussenruimte c.q. bijkeuken waarvandaan toegang is tot het toilet en tot de inpandige werkruimte/schuur.    

In de hal/entree is er de trapopgang naar de etage waar vanaf de overloop toegang is tot drie bijzonder goede slaapkamers (zie de plattegrond v/d etage) en tot de badkamer voorzien van douche, wastafel, planchet en spiegel. Middels een vlizotrap komt u op de vliering.

De achtertuin is best diep en voorzien van een tuinhuis, zomers is het er heerlijk van de zon genieten!

Je bent vanaf deze locatie niet alleen maar dichtbij het stadshart, maar het is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van andere stadsdelen, zoals de Schooten, Nieuw Den Helder en Huisduinen. Moeiteloos ben je vanaf deze plek ook "de stad" uit en ligt het centraal station gewoon op loopafstand. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de etage, die is tamelijk uniek.

Bieden vanaf: € 114.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 114.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1925.
 • Kavelgrootte circa 139m². Eigendomssituatie (voortdurend recht) gemeentelijke erfpacht, kosten € 175,21 per jaar, de mogelijke herziening valt op 01-01-2041.
  De grond is heden mogelijk te koop voor € 11.040,77.
 • Woonoppervlakte circa 100m².
 • De inhoud van de woning meet circa 345m³.
 • De vloeren zijn in de basis van hout.
 • De woning wordt verwarmd middels gaskachels.
 • De kozijnen zijn variërend voorzien van enkel en dubbelglas.
 • Het is nog niet overal eigentijds en bijvoorbeeld de ondervloer van de woonkamer heeft waarneembaar aandacht nodig, maar daar is de bieden vanaf prijs op afgestemd.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen tien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereikt u met ca. 15 fietsminuten.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005