Blader door ons aanbod  

Duinweg 30 | Huisduinen

Dit prachtig gesitueerde landhuis, direct gelegen aan natuurgebied de Grafelijkheidsduinen is één van de topobjecten in het toch al zeer fraaie Huisduinen.

We spreken hier van een droomplek: Niet voor niets liet Napoleon Bonaparte er begin 18e eeuw Fort Kijkduin aanleggen, hij zag toentertijd al grote waarde in de strategische ligging en zal ook toen al genoten hebben van de prachtige vergezichten, het ruige duinlandschap en de frisse zeelucht. Maar ook heden ten dage zien visionairs deze plek nog steeds als een tactisch meer dan goede locatie, namelijk voor mensen die exclusief en rustig met rondom natuur, waaronder duinen, strand en zee willen wonen.

Huisduinen ligt tegen Den Helder aan, een stad die al decennia in de top drie staat van Nederlandse steden met de meeste zonuren, waar files uit den boze zijn en waar niet de heldere lucht ontsierd wordt door vliegtuigen, kortom: Een stad die steeds vaker ontdekt wordt door liefhebbers van sereniteit en natuurschoon, een plaats in opkomst!

Het markante landhuis met rietenkap heeft een buitengewoon charmante uitstraling, is in 1990 kwalitatief hoogwaardig en onder architectuur gebouwd en is ondanks de respectabele grootte bijzonder sfeervol en gemoedelijk. Zoals het bij een dergelijk object hoort begint de indeling bij een representatieve en grote ontvangsthal, is er vanzelfsprekend een royale living met daarin meer dan genoeg plek voor het daarin ruim opstellen van het zit- en eetgedeelte, zijn er maar liefst vijf uitstekende slaapkamers, twee badkamers, twee separate toiletten, een riante keuken, bijkeuken, inpandige garage, drie zolders en niet in de laatste plaats een sierlijk aangelegde kavel met voor- en achtertuin waarin weloverwogen onder anderen de oprit, verschillende terrassen en een romantisch tuinhuis met eveneens een rietenkap zijn opgenomen.

Maar er zijn meer aspecten noemenswaardig! Waaronder dat het huis levensloopbestendig genoemd mag worden, dit omdat de master bedroom zich op de begane grond bevindt, heel praktisch en fijn met een badkamer ernaast. Dat de halfopen keuken zich grotendeels onttrekt uit het beeld van een deel van de living, maar deze er zogezegd toch gezellig bij hoort. Er vanuit de verschillende zithoeken privacyvol zicht is over de geweldige kavel, dat dit een rijk gevoel geeft, net zoals dit in hoge mate geldt voor de luxe vide op de etage, die daar aansluitend de vier slaapkamers, een toilet en badkamer heeft.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling en de perfecte afmetingen.

Enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen. Met dit landhuis koopt u dan ook echt één van de absolute topobjecten uit de wijde omgeving. Met veel plezier maken wij met u een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bieden vanaf: € 1.200.000,- k.k. (Dit houdt in dat biedingen vanaf € 1.200.000,- k.k. door verkoper serieus in overweging worden genomen.)

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1990.
 • Kavelgrootte circa 1629m².
 • Totaal gebruiksoppervlakte ca. 309m², dat is onderverdeeld in: woonoppervlakte ca. 223m², overige inpandige ruimte ca. 47m² en in de inpandige garage van ca. 39m² (gemeten conform NEN 2580).
 • De inhoud woning met garage meet circa 1120 m³.
 • De cv-ketel (Remeha) dateert van 2017.
 • De heteluchtverwarming dateert van 2015.
 • In een van de zithoeken is een gezellige gashaard aangebracht.
 • Vloerverwarming is er aangebracht in beide badkamers, in de hal naar de badkamer op de begane grond en in de bijkeuken.
 • De toplocatie waarop dit landhuis ligt, u bevindt zich namelijk aan de voet van de duinen, op steenworp afstand van een van Nederlands mooiste stranden (op 5 minuten wandelafstand), met aan de andere kant de Huisduinerpolder, de groene zeedijk en eveneens op loopafstand van het Timorpark dat geheel in Engelse stijl is.
 • Er is volop privacy en desgewenst kan er zelfs hogere erfafscheiding geplaatst worden.
 • De slaapkamer met aangrenzend een badkamer op de begane grond.
 • De vier uitstekende slaapkamers op de etage, met daarbij een badkamer en separaat toilet.
 • De keuken is onder andere voorzien van elektrisch koken, afzuigkap, oven en vaatwasser.
 • In de bijkeuken is er een spoelbak v.v. warm en koud water alsook daar een ingebouwde koelkast en vriezer is en de wasmachine- en drogeraansluiting.
 • De badkamers zijn onder andere voorzien van een douche/ligbadcombinatie, wastafelmeubel met spiegel en één heeft nog een extra toilet (in huis zijn derhalve drie toiletten aanwezig).
 • Volop bergruimte is er op o.a. de zolders, in de inpandige garage, in verschillende inbouwkasten en in het tuinhuis.
 • Rust, ruimte, groen, sfeervol, comfortabel, plezierig, uniek, hoogwaardig, droomplek, fraai, charmant, luxe, zomaar wat sleutelwoorden die van toepassing zijn op dit fantastische object.
 • Op Huisduinen vindt u restaurants zoals "Nogal Wiedus" en "C'est la vie", maar ook het altijd ongedwongen Storm aan Zee en Fort Kijkduin.
 • Het stadshart van Den Helder en winkelgebied “Marsdiep” zijn nabij, net als scholen, kinderopvang, sportclubs en verenigingen.
 • Op nog geen 10 minuten fietsafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.


  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005