Blader door ons aanbod  

Doorzwin 4153 | Julianadorp

** OPEN HUIS MAANDAG 23 DECEMBER VAN 15.30 TOT 17.00 UUR! **

Aanpakkers opgelet! Deze interessante woning in het leuke Doorzwin met aan de achterkant veel vrijheid is een ideale kans voor woningzoekers om een huis zelf op smaak te (laten) maken! Wij mogen deze buitenkans aanbieden tegen de interessante bieden vanaf prijs van € 127.500,- k.k.!

De locatie is heel prettig, namelijk op wandel- en fietsafstand van vele gewenste voorzieningen, zoals winkelcentrum Dorperweerth, winkelcentrum de Riepel, restaurants, kinderopvang, verschillende scholen en Het Junior College. Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder en Schagen en laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen rondom Julianadorp vergeten, zoals het duinengebied, strand en zee.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toilet met fonteintje, toegang tot het daglichtvolle en ruime woonkamergedeelte met daarin opgenomen een halfopen keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur en een trapkast. Middels een deur in de woonkamer kunt u naar de riante achtertuin, aan de voorkant van het huis staat een stenenberging en is er een parkeerplaats op eigen grond.

Indeling eerste verdieping:
Overloop met opvolgend drie slaapkamers en de eenvoudige badkamer voorzien van douche, wastafel, planchet, spiegel, radiator, tweede toilet, wasmachine aansluiting en een raam voor het zo vaak gewenste daglicht en ventilatie. Middels een vaste trap (vanaf de overloop) is de aanzienlijke zolder bereikbaar.

Indeling tweede (zolder)verdieping:
De zolder is heden één grote ruimte v.v. twee dakramen, het creëren van een vierde slaapkamer is hier mogelijk.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1983.
 • Kavelgrootte circa 165m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 102m².
 • De diepe en privacyvolle achtertuin.
 • De parkeerplek op eigen grond voor de woning.
 • Genoeg opbergruimte in de stenen berging, trapkast en op de zolder.
 • De begane grondvloer en die op de etages zijn van beton.
 • Wonen in Doorzwin is wonen in een (kind)vriendelijke omgeving.
 • Alle gewenste voorzieningen liggen binnen handbereik. Strand en zee zijn natuurlijk ook nabij!
 • Scholen en kinderopvang treft u op steenworp afstand.
 • De uitvoering van de woning is eenvoudig alsmede rondom de woning nagelopen dient te worden. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.


  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.

   

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005