Blader door ons aanbod  

Doorzwin 1151. | Julianadorp

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:
Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen op uw begrip en dat er snel weer Open Huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïntereseerden kunnen bedienen.

Deze royale gezingswoning met knappe living voorzien van vloerverwarming, vier goede slaapkamers en fijne achtertuin is voorzien van allemaal splinternieuwe kunststof onderdelen, waaronder kozijnen, een pui, een voordeur en Keralit-gevelbekleding van A-kwaliteit. Bovendien zijn de voor- en achtertuin in 2020 voorzien van nieuwe bestrating, is de mechanisch ventilatie vervangen en is bijvoorbeeld de badkamer voorzien van een nieuwe regen- en handdouche. Kortom: Wij vinden het simpelweg een erg leuk huis die voor veel woningzoekers een buitenkans genoemd mag worden!

Het huis is ook nog eens bijzonder goed gesitueerd, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze (kind)vriendelijke locatie namelijk binnen handbereik, zoals winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een locatie die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitstekende indeling en de ruime kamers!

Bieden vanaf: € 167.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 167.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

 Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1979.
 • Kavelgrootte circa 117m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 120m².
 • De cv-ketel uit 2019 (met huurabonnement ca. € 30,00 per maand).
 • De woning is voorzien nieuwe kunststof kozijnen (2020), uiteraard voorzien van dubbelglas.
 • Enkel de berging aan de voorkant van de woning en de gevel aldaar zijn nog uitgevoerd in hout. Voorts is de woning voorzien van kunststof deuren en Keralit-gevelbekleding van A-kwaliteit. Deze houten elementen worden uiterlijk in september 2020 geschilderd, de opdracht hiertoe is al verleend.
 • De vier uitstekende slaapkamers, waarvan er twee op zolder gelegen zijn.
 • De achtertuin ligt goed op de middag en avondzon.
 • De eigen parkeerplek voor de woning.
 • Genoeg opbergruimte is er in de stenen berging, in de houten blokhut, in de trapkast en achter knieschotten.
 • De begane grondvloer en die op de etages zijn in de basis van beton.
 • Op de begane grond ligt een nieuwe laminaatvloer met daaronder vloerverwarming.
 • Wonen in Doorzwin is wonen in een (kind)vriendelijke omgeving.
 • Verschillende scholen, kinderopvang en ook het Junior College vindt u in de directe omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005