Blader door ons aanbod  

Dijkschouwerslaan 27 | Den Helder

Verkocht

Een bijzonder aangename woning in gemoedelijk stadsdeel!


In een gemoedelijk stukje van stadsdeel de Schooten bieden wij deze bijzonder goed onderhouden woning aan. Dit deel van de Schooten is net als de woning (4 slaapkamers en zolder) interessant voor stellen en gezinnen, het is rustig gesitueerd en heeft daarom ook voordelen voor woningzoekers die in een kindvriendelijke omgeving willen wonen. ??

De ruime, lichtte woonkamer is recent gedegen verfraaid. Zo is er onder meer een hoogwaardige laminaatvloer gelegd, zijn enkele wanden gestukt en zorgt die combinatie voor een sfeervolle uitstraling. De woonkamer is op het zuiden georiënteerd en kent daardoor veel lichtinval. Naast de woonkamer valt ook de vernieuwde keuken op. Zoals u op de foto van de keuken kunt zien, bestaat deze uit twee delen en is luxe, solide en tijdloos te noemen. De keuken is compleet uitgevoerd met o.a. vaatwasser, gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, stoomoven, combimagnetron en koel-vriescombinatie. ?De afwerking is o.a. in hoogglans en met een granieten blad.??

De achtertuin, die door zijn ligging en diepte genoeg zon zal bieden in zomerse tijden is onderhoudsarm ingericht en ook via een zogenaamde achterom bereikbaar

 

Kortom:

Deze aangename woning is gelegen in een gemoedelijke wijk & verkeert in uitstekende staat van onderhoud!

Indeling begane grond:

entree/hal, garderobe nis, meterkast (vernieuwd), gastentoilet + fonteintje, trapopgang, trapkast c.q. kelderkast, toegang tot de vernieuwde keuken v.v. vaatwasser, gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, stoomoven, combimagnetron en koel-vriescombinatie, de afwerking is o.a. in hoogglans en met een granieten blad.?Naast de toegang tot de keuken vindt u de toegang tot de lichtte en verfraaide woonkamer, waar u plenty ruimte treft voor het optimaal indelen met grote meubels.

 

Indeling eerste verdieping:

Middels een luie, brede en gestoffeerde trap, betreedt u de overloop en treft u het volgende: Ruime slaapkamer (1) ca. 12m², ruime slaapkamer (2) ca. 11m², ruime slaapkamer (3) ca. 8m², slaapkamer (4)  ca. 8m², badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de tweede etage bereikbaar.

 

Indeling tweede verdieping:

Deze bestaat uit één ruimte en is heden in gebruik als zolder, welke mogelijk kan worden omgebouwd tot extra (slaap)kamer. Het plaatsen van een dakkapel, of zelfs twee behoort tot de mogelijkheden. De zolder heeft genoeg opbergruimte en is de locatie waar de Cv-ketel (2010) hangt.

 

Indeling buitenruimten:

Naast een voortuin is er de achtertuin, die door zijn ligging en diepte genoeg zon zal bieden in zomerse tijden. Voorts zijn de buitenruimten onderhoudsarm ingericht en is de achtertuin ook via een zogenaamde achterom bereikbaar. En ten laatste, maar niet onbelangrijk is er nog de uitpandige, ruime stenen berging van ca. 9m².

 

Wanneer u meer interesse heeft zijn er nog enkele extra foto's beschikbaar, deze kunt u vrijblijvend bij ons opvragen.

 

Vraagprijs €. 159.000,- k.k.

 

Bijzonderheden:

 • De woning verkeert in perfecte staat van onderhoud.
 • Voor en achtertuin.
 • Er zijn maar liefst 4 slaapkamers, een 5e is te ontwikkelen op de zolderetage.
 • Voldoende parkeermogelijkheden.
 • O.a. de Cv-ketel en de huiskamerradiatoren zijn vernieuwd in 2010.
 • Genoeg bergruimte, o.a. op de zolderetage en in de vrijstaande stenen berging van 9m².
 • Kavelgrootte circa 160m².
 • Woonoppervlakte circa 108m².
 • Scholen en kinderopvang in de nabijheid.
   
 
 
 
 
 
 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005