Blader door ons aanbod  

Dijkschouwerslaan 12 | Den Helder

*OPEN HUIS DONDERDAG 20 FEBRUARI  VAN 09.00 TOT 10.30 UUR EN VRIJDAG 21 FEBRUARI VAN 16.00 TOT 17.30 UUR!*

Dit is nog eens een super gezinswoning “op een fijne locatie”! Zo is er middels twee dakkappellen een prachtige woonzolder gecreëerd, is er een moderne keuken- en badkamer en is de tuin uitstekend gericht op de zon!

In een uitstekend gedeelte van stadsdeel de Schooten, uiterst centraal gelegen nabij belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en de voornaamste opties aan openbaar vervoer is deze super gezinswoning gesitueerd. De woning is o.a. uitgevoerd met twee dakkappellen op zolder, vier slaapkamers, een moderne alsmede complete hoogglans keuken, een eigentijdse badkamer o.a. voorzien van douche, ligbad en toilet, ruime living en zuid gerichte achtertuin ingericht met stenen berging.

Indeling begane grond:
Entree/tochtportaal, meterkast (groepenkast v.v. automaten), toegang tot de gang, toilet met fonteintje, trapkast, trapopgang, toegang tot de daglichtvolle woonkamer waar plenty ruimte is voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek alsook het is de plek waar de moderne hoogglans keuken te vinden is voorzien van vaatwasser, oven, magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, separate vriezer en welke is afgewerkt met o.a. een natuurstenen aanrechtblad- en achterwand. Vanuit de keuken is de op het zuiden gesitueerde diepe achtertuin (ca. 13 meter diep) te betreden, die achterom ook goed bereikbaar is, waaronder met een motor en o.a. ingericht is met een stenen berging en een vrijstaande pergola.

Indeling eerste verdieping:
Op deze etage vindt u naast drie uitstekende slaapkamers de eigentijdse badkamer v.v. douche met glazen wand en deur, ligbad, wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting, toilet en designradiator. Voorts is er in de badkamer naast een raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie aangebracht. Vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede (zolder)verdieping bereikbaar.

Indeling zolderverdieping:
De voorzolder is prettig in gebruik omreden een van de dakkapellen doorloopt en is heden in gebruik als wasruimte alsmede zich hier ook de cv-ketel bevindt. Opvolgend treft u een zeer ruime (slaap)kamer doordat er maar liefst twee dakkapellen zijn geplaatst waardoor er een zee van ruimte is gecreëerd. Het afwerkingsniveau op de zolderverdieping, waar o.a. gestukt is mag evenals het goede afwerkingsniveau in de rest van de woning niet onbenoemd blijven.

Bieden vanaf: € 199.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 199.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Kavelgrootte circa 167m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 124m².
 • Bouwjaar 1968.
 • De cv-ketel van Nefit is geplaatst op de zolderverdieping en dateert uit 2006.
 • In 2018 is de open keuken gecreëerd door een doorbraak te maken tussen de keuken en de woonkamer.
 • In 2018 is het toilet met fonteintje vernieuwd.
 • In 2018 is binnen alles geschilderd door een professional.
 • De begane grondvloer en etage zijn van beton.
 • Horren zijn er aanwezig op de eerste etage en in de dakkapellen op zolder.
 • De achtertuin is zuid gericht.
 • Aan de achtergevel hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
 • De woning is voorzien van dubbel glas.
 • Vier slaapkamers aanwezig.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn in de directe omgeving voorhanden.
 • Er is plenty keuze voor scholen en kinderopvang in de nabijheid.
 • Openbaarvervoer, waaronder station zuid is op loopafstand bereikbaar.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005