Blader door ons aanbod  

Dijkschouwerslaan 12 | Den Helder

Verkocht

Dit is nog eens een super gezinswoning “op een fijne locatie”! Zo is er middels twee dakkappellen een prachtige woonzolder gecreëerd, is er een moderne keuken- en badkamer en is de tuin uitstekend gesitueerd op de zon.
In een uitstekend gedeelte van stadsdeel de Schooten, uiterst centraal gelegen nabij belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en de voornaamste opties aan openbaarvervoer is deze super gezinswoning gesitueerd. De woning is o.a. uitgevoerd met twee dakkappellen op zolder, vier slaapkamers, een moderne alsmede complete hoogglans keuken, een eigentijdse badkamer o.a. voorzien van douche, ligbad en toilet, ruime living en zuid gerichte achtertuin ingericht met stenen berging en sfeervolle, vrijstaande pergola v.v. harmonicadoek
.

Indeling begane grond:

Entree/tochtportaal met toegang tot de gang, meterkast (met automaten), gastentoilet met fonteintje, trapkast, trapopgang, toegang tot de daglichtvolle woonkamer waar goed ruimte is voor een gezellige zit- en eethoek, ter hoogte van de achtergevel is er toegang tot de moderne hoogglans keuken v.v. vaatwasser, oven, magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en separate vriezer en welke is afgewerkt met o.a. een natuurstenen blad- en achterwand. Vanuit de keuken is de zuid gelegen diepe achtertuin (ca. 13 meter diep) te betreden welke ook achterom bereikbaar is en o.a. ingericht met een stenen berging en sfeervolle, vrijstaande pergola v.v. harmonicadoek.

Indeling eerste verdieping:
Op deze etage vindt u naast drie uitstekende slaapkamers de eigentijdse badkamer v.v. douche met glazen wand en deur, ligbad, wastafelmeubel, spiegelkast met verlichting, toilet en designradiator. Voorts is er in de badkamer naast een raam voor daglicht en natuurlijke ventilatie ook mechanische ventilatie aangebracht. Vanaf de overloop is middels een vaste trap de tweede/zolderverdieping bereikbaar.

Indeling tweede/zolder verdieping:
De voorzolder mag ook fijn genoemd worden omreden een van de dakkapellen doorloopt. De voorzolder is heden in gebruik als wasruimte alsmede zich hier ook de cv-ketel (Nefit 2006) bevindt. Opvolgend treft u een zeer ruime (slaap)kamer doordat er twee perfecte dakkapellen zijn geplaatst waardoor er een zee van ruimte is gecreëerd. Het afwerkingsniveau op de zolderverdieping, waar o.a. gestuct is alsmede er bijvoorbeeld keurig afgewerkte bergruimte achter knieschotten gemaakt is, mag evenals het goede afwerkingsniveau in de rest van de woning niet onbenoemd blijven.

Bieden vanaf: € 179.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 179.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Kavelgrootte circa 167m².
 • Woonoppervlakte circa 125m².
 • Bouwjaar 1968.
 •  De Cv-ketel van Nefit is geplaatst op de zolderverdieping en dateert uit 2006.
 • De begane grondvloer en etage zijn van beton.
 • Horren aanwezig in de dakkapellen.
 • De achtertuin is zuid gericht.
 • De woning is voorzien van dubbel glas.
 • Vier slaapkamers aanwezig.
 • Openbaarvervoer, waaronder station zuid is op loopafstand bereikbaar.
 • Scholen en kinderopvang in de directe omgeving.
 • De woning is centraal gesitueerd t.o.v. belangrijke voorzieningen en is door zijn ligging zeer kindvriendelijk te noemen.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005