Blader door ons aanbod  

De Zusters | Den Helder

Nieuwbouwproject "De Zusters" wordt statig wonen aan het Julianaplein te Den Helder

Wonen in het stadshart
Het nieuwbouwproject “De Zusters” bestaat uit dertien appartementen en zeven stadswoningen. Het ligt fraai in het hart van Den Helder, met alle gewenste voorzieningen op loopafstand. Denkt u daarbij aan winkels, supermarkten, openbaar vervoer, scholen en zorg. Kortom, alle basisbehoeften zijn nabij. Ook van belang – en voor sommigen essentieel! – is de wens te kunnen wonen in het centrum. Al is het maar vanwege de gezelligheid: u hoeft zich hier geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de nieuwe schouwburg, een filmpje pakken in de bioscoop, of ontspannen wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrasjes. Er is genoeg te doen!

Bijzondere architectuur
Het statige gebouw aan het Julianaplein is van bijzondere architectuur. Zo is veel aandacht besteed aan een natuurlijke lichtinval, aan de buitenruimten, waaronder balkons, terrassen en dakterrassen. Maar ook de entrees, eigen parkeerplaatsen en bergingen hebben veel aandacht gekregen. De zeven stadswoningen zijn gepland aan de Polderweg en op de hoek Polderweg richting Julianaplein. Gezien vanaf de Polderweg is architectonisch gekozen voor een bescheiden overgang van laagbouw naar hoogbouw. De wooneenheden lopen daardoor vloeiend in elkaar over en passen harmonieus bij elkaar.

Appartementen
De appartementen zijn alle ruim en licht van opzet en variëren in woonoppervlakte van circa 91 m² tot 128 m². De buitenruimten verschillen in grootte: van circa 7m² tot 117 m².

Woningen
De woningen zijn weloverwogen en praktisch ingedeeld. En ook hier heeft lichtinval een eminente rol gespeeld in de ontwerpfase. De woningen variëren in woonoppervlakte van circa 128 m² tot 143 m². De buitenruimten verschillen in grootte van circa 16 m² tot 79 m². 

Bergruimte en parkeerplaats
Daarnaast beschikken alle eenheden over een eigen bergruimte en een privé parkeerplaats. Uw conclusie is juist: welk formaat leefruimte u ook wenst, het project “De Zusters” biedt het u!

Locatie en omgeving
“In De Zusters woont u op een unieke locatie in het bruisende stadshart van Den Helder met zee, winkels en het historische Willemsoord op een steenworp afstand”.

Den Helder ontwikkelt zich tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als School7, de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk.

Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van De Zusters plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode.

Een stad om van te genieten
Na hooguit tien minuten lopen staat u op de Helderse Zeedijk en heeft u een adembenemend uitzicht over het Marsdiep. Met zonnebadende zeehonden op de Razende Bol en in de verte de contouren van Texel. En als u de fiets pakt, wordt u binnen een kwartier omgeven door strand, duinen, bos en landerijen. De rust van de natuur plus de stedelijke dynamiek: een unieke combinatie! Het plan wordt ontwikkeld door Woningstichting Den Helder. Het sluit voortreffelijk aan op de omgeving en past welbedacht in de ontwikkeling die het stadshart van Den Helder momenteel doormaakt.

Den Helder in vogelvlucht

  • Uitgebreid wandel-, fiets- en kanonetwerk
  • Gezellige restaurants, cafés en lunchrooms
  • Nieuwe schouwburg met uitdagend programma
  • Culturele uitstapjes als het Marinemuseum, het Reddingmuseum, Fort Kijkduin en het Nollenproject
  • Natuurgebieden van duin, strand, wadden en bos
  • Binnen 50 minuten in Amsterdam
  • Jaarlijkse evenementen als Dag van de Muziek, Historisch Weekend en Marinedagen
     

Den Helder kent een levendig stadscentrum waarbij de eigenaren van diverse panden in met name de Keizerstraat deelnemen aan de gevelverbeteringen waardoor ook deze straat aantrekkelijk wordt om te winkelen. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras.

Prijzen
De prijzen van de appartementen variëren van € 179.000,- tot € 279.000,- v.o.n. (inclusief € 10.000,- stelposten voor keuken, badkamer en sanitair).
De prijzen van de woningen variëren van  € 210.000,- tot € 239.000,- v.o.n. (inclusief € 10.000,- stelposten voor keuken, badkamer en sanitair).

Voor de actuele prijslijst en meer informatie over De zusters verwijzen wij u naar de projectwebsite www.dezusterswonen.nl  

Ingeval u persoonlijk contact wenst, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via 0223-200.005 of middels info@coltofmakelaardij.nl, wij zijn u namelijk met alle plezier van dienst. Op ons gezellige kantoor te Willemsoord 52D te Den Helder, waar ook de maquette staat opgesteld bent u natuurlijk ook vrijblijvend van harte welkom!

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005