Blader door ons aanbod  

De Wijde Blick 3.02 | Callantsoog

Verkocht

Buitengewoon fijn aanvoelend en royaal recreatie-appartement, gelegen op de bovenste etage van het eerste klas gesitueerde gebouw “De Wijde Blick”.
De naam van het gebouw zegt het al, het uitzicht is weids, iets dat in deze nog eens extra wordt bevorderd door de etage (3e) waarop dit ruime driekamer appartement is gelegen. Het blikveld is enorm, zo kijkt u uit over de karakteristieke duinen, natuurgebied het Zwanenwater en vanaf de Zeeweg over de levendige badplaats Callantsoog.
Wanneer u het gebouw verlaat staat u binnen twee minuten op zowel het strand als in de dorpskern.  Naast het strand en duinen is nog meer mooie natuur in Callantsoog te vinden, zoals heide, bos, weilanden, bollenvelden, zelfs in de vorm van beschermde natuurgebieden zoals het befaamde Zwanenwater & het minder bekende Kooibos. Naast deze natuurelementen zijn ook vele gewenste voorzieningen voorhanden, zoals een Albert Heijn (supermarkt), Blokker, drogist, warme bakker, slager, gezellige grand-cafe’s, restaurantjes en natuurlijk verschillende strandpaviljoens.
Het appartementencomplex heeft een eigen ondergrondse parkeergarage, die evenals de verdieping waarop het appartement gesitueerd is per lift en trappenhuis bereikbaar is. Behorende bij het appartement is derhalve een eigen parkeerplaats, over een gezamelijke fietsenberging heeft u ook de beschikking.

Niet onbelangrijk is dat het appartement royaal en uitstekend is ingedeeld, waarbij opvallend veel daglicht door de verschillende raampartijen binnenkomt. De twee slaapkamers zijn plezierig, evenals het ruime woonkamer- en keukengedeelte, de badkamer welke comfortabel en compleet is en last but not least mag het ruime en zonnige terras niet onbenoemd blijven!

Indeling begane grond/gebouw:
De entreedeur van het gebouw is voorzien van een intercom, centraal trappenhuis met trapopgang naar de etages alsmede er toegang is tot de lift. Tevens bevindt zich onder het appartementencomplex een parkeergarage met eigen parkeerplaats. Vanzelfsprekend is er op de derde etage toegang tot de voordeur van dit betreffende appartement.

Indeling appartement:
Het appartement kent de volgende indeling: Entree, hal, toilet. Vanaf de hal is er toegang tot het woongedeelte met open keuken welke onder anderen is voorzien van koken op electra, afzuigkap, koelkast en vaatwasmaschine. Vanuit de woonkamer is er een schuifdeur naar het balkon welke ruim en gunstig gelegen is en van waaruit u dus van iedere zonnestraal zou kunnen genieten. Aansluitend aan de woonkamer treft u toegang tot een splitsing naar de twee uitstekende slaapkamers, waarvan de eerste slaapkamer een prachtig uitzicht over de omgeving heeft. De tweede slaapkamer heeft een badkamer en suite voorzien van douche, bubbelbad/ whirlpool, tweede toilet en wastafel.

Kortom:
Wanneer u altijd al een eigen appartement aan het strand heeft willen hebben, aan de karakteristieke duinen van Callantsoog, welke ruim en modern is, dan nodigen wij u met veel plezier uit om dit verrassende appartement te komen bezoeken!

Vraagprijs €. 189.500,- k.k.

Bijzonderheden:

  • Het betreft een appartement gelegen op de bovenste (derde) etage.
  • Woonoppervlakte ca. 80m². 
  • Cv-ketel 1999 (ACV).
  • Vloerverwarming aanwezig.
  • Door de ligging op de derde etage is het erg daglichtvol en is er een bijzonder uitzicht op de omgeving.
  • Het centrum en strand betreed u binnen twee wandel minuten.
  • Het appartement is volledig voorzien van dubbelglas.
  • De VvE-bijdrage is heden (2016) ca. €. 170,- per maand (appartement en inpandige parkeerplaats).
  • Eigen parkeermogelijkheid in de parkeergarage.
  • Goede verhuurmogelijkheden (www.vrijheidaandekust.nl)
 
 
 

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005