Blader door ons aanbod  

De Ruijterstraat 63 | Den Helder

Ruim, degelijk en netjes, zomaar drie goede kenmerken voor een woning waar je zelf en eenvoudig heel makkelijk je eigen stijl en draai aan kan geven, iets dat wij typerend en noemenswaardig vinden voor dit plezierige huis met riante woonkamer, ruime keuken, knappe doorloop naar bijkeuken, separaat toilet en inpandige berging, drie goede slaapkamers, binnenplaats en flink dakterras met aangrenzend een voormalig duiventil die heden gebruikt werd als bergruimte.

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al met zo’n tien minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang middels een ruimtebesparende schuifdeur tot de riante living met als basis een betonvloer en hoog plafond, daarna volgt de eenvoudige en ruime keuken die onder anderen is voorzien van een fornuis uit 2020 en een afzuigkap, voor witgoed is er aan de andere kant van de keuken plenty ruimte. Na de keuken volgt er eveneens middels een schuifdeur toegang tot de bijkeuken waarin bijvoorbeeld ook plaats is voor het opstellen van verschillend witgoed, er toegang is tot de binnenplaats, tot een separaat toilet met fonteintje en tot de inpandige berging welke geïsoleerd is en waarvandaan er een zogenaamde achterom c.q. achterdeur is. Middels de trap in de woonkamer komt u op de verdieping.

Indeling verdieping:
Op de verdieping treft u naast drie slaapkamers ook de badkamer voorzien van douche/ligbadcombinatie, wastafel, spiegelkastje, radiator, toilet, bidet en naast een deur tot het dakterras ook tot de altijd zo gewenste ramen voor daglicht en natuurlijke ventilatie.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1905.
 • Kavelgrootte circa 77m².
 • Woonoppervlakte circa 80m².
 • De berging meet circa 8m².
 • Het dakterras meet circa 20m².
 • De cv-ketel dateert van 2015 en betreft een huur/leaseketel voor ca. € 25,- per maand.  
 • Het dak is gerenoveerd in 2017, nagenoeg is die in zijn geheel vervangen.
 • Het dakterras is in 2020 vernieuwd, de dakbedekking aldaar is medio 2018 nagelopen en waar nodig door een dakdekker nagebrand- en bijgewerkt.
 • Alle kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.
 • Onder anderen het dakterras is prettig op de middag- en avondzon georiënteerd.
 • De badkamer is eenvoudig en gedateerd maar netjes.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton.
 • De inpandig bereikbare schuur is een pluspunt en een fijne bergruimte. Tevens is er nog een kleine vliering die bereikbaar is middels een luikje op de etage.
 • De woning is ook achterom bereikbaar.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


  Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005