Blader door ons aanbod  

De Ruijterstraat 61 | Den Helder


Wat een leuke is dit! Het huis ademt gezelligheid uit, heeft een fijne living met als basis een betonvloer, een leuke schouw met rookkanaal, openslaande tuindeuren, een hoogwaardige en landelijke keuken met inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en zelfs Quooker. Het toilet is fris, modern en ook voorzien van een landelijk tintje, net zoals je dat terugziet in de badkamer die ingericht is met een inloopdouche voorzien van regen- en handdouche, glazenscherm en glazenschuifdeur, douchegoot, wastafelmeubel, spiegel en raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie. Bovendien is de achtertuin goed op de middag- en avondzon gesitueerd en is ervan af daar toegang tot een ruime berging, zijn er op de etage twee slaapkamers en leent de zogenaamde overloop zich bijvoorbeeld tot een plezierige studeerhoek of logeergelegenheid. Kortom: Zoek je een leuk, gezellig en charmant huis? Maak dan snel een afspraak!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 10 minuten fietsen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling!

Bieden vanaf: € 122.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 122.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Oorspronkelijke bouwjaar medio 1905.
 • Kavelgrootte circa 82m².
 • Gebruikersoppervlakte circa 84m².
 • Cv-ketel uit 2013 (combi HR Remeha).
 • De begane grondvloer is in de basis van beton.
 • De hoogwaardige Grando keuken afgewerkt met een natuurstenenblad.
 • De openslaande tuindeuren.
 • De badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van regen- en handdouche, glazenscherm en glazenschuifdeur, douchegoot, wastafelmeubel, spiegel en raam voor het altijd zo gewenste daglicht.
 • De buitenruimte is goed op de middag en avondzon gericht.
 • De twee slaapkamers op de etage.
 • In de omgeving vindt u alle benodigde voorzieningen, zoals u die mag verwachten nabij een stadshart.
 • Scholen en kinderopvang treft u in de nabijheid evenals het stadshart met zijn vele waardevolle voorzieningen.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station binnen 10 wandelminuten.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005