Blader door ons aanbod  

De Ruijterstraat 28 | Den Helder

Woningzoekers in dit genre opgelet! In dít leuke huis met mooie authentieke voorgevel gaat ook de toekomstig eigenaar het héél gezellig hebben!

Bovendien betreft het een huis met een daglichtvolle en aangename woonkamer die heel prettig in de basis al is voorzien van een betonvloer met daarbovenop een charmante eikenhouten vloer. Geleidelijk gaat de living over in de jonge en moderne keuken uit 2019 die is voorzien van verschillende comfort waaronder een gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Op de begane grond vindt je ook een ruime badkamer, doordacht ingericht met een douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator, iets dat ervoor gezorgd heeft dat je in de huidige indeling op de etage twee heel riante en fijne slaapkamers hebt.

Bergruimte is er volop, onder meer op de vliering en in de inpandig gelegen schuur waarvandaan je toegang hebt tot de achtergelegen steeg. Wanneer het lekker weer is kun je heerlijk buiten zitten in de beschutte patio die pal op het zuiden gesitueerd is, een aangenaam plekje!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de goede indeling, de ruimte die er is, op de gezellige patio en grote berging!

Bieden vanaf: € 137.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 137.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1900.
 • Kavelgrootte circa 87m².
 • De woonoppervlakte meet circa 87m².
 • De berging meet circa 10m².
 • De cv-ketel dateert van 2018 (Intergas) en is een huurketel met onderhoudscontact (€ 28,95 per maand).
 • De badkamer is uitgevoerd met een douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton.
 • De woning is middels de schuur ook achterom bereikbaar.
 • De patio ligt pal op het zuiden, heerlijk zonnig dus!
 • De twee ruime slaapkamers.
 • De mooie eikenhouten vloer in de living.
 • De keuken is in 2019 geplaats en is v.v. een gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt je op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005