Blader door ons aanbod  

De Melkfabriek | Den Helder

Verkocht

De Melkfabriek heeft het allemaal!
Eén blik op de ontwikkeling van De Melkfabriek en men ziet meteen dat de vijf woningen ieder hun eigen karaktereigenschappen heeft. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Tevens zijn de woningen voorzien van een op het zuiden gerichte zeer ruime tuin.

Er worden vier woningen aan de Westgracht gerealiseerd en één woning aan de Molenstraat. Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De royale woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem precies zo in te richten als u het wenst. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ’s avonds de openslaande tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. De woningen hebben alle een extra tweede verdieping deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor de kinderen, thuiswerk- kantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze.

De Melkfabriek ligt aan de rustige Westgracht nabij de Beatrixstraat. De prachtige, onlangs vernieuwde winkelstraat met wandelpromenade, vormt het hart van de stad. Vanaf hier bent u binnen enkele minuten bij de zee, Willemsoord, winkels en openbaar vervoer.

Den Helder ontwikkelt zich nu en de komende jaren tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als de nieuwe bibliotheek, de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk. Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van De Melkfabriek plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode.

Den Helder kent een levendig stadscentrum waarbij de eigenaren van diverse panden in met name de Keizerstraat deelnemen aan de gevelverbeteringen waardoor ook deze straat aantrekkelijk wordt om te winkelen. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Voorts natuurlijk op een steenworp afstand de prachtige natuur aan duinen, strand en zee.

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005