Blader door ons aanbod  

De la Reystraat 22 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

De sfeer in deze jaren-30 erkerwoning is fantastisch, gezellig warm en bovendien hip & trendy tegelijk! De living met aansluitend de keuken en aanbouw c.q. serre met openslaande tuindeuren en vloerverwarming is geweldig, want er is door de erker en de eerdergenoemde aanbouw voorzien van vloerverwarming plenty omvang voor ruimtelijk inrichten. Details zoals glas in lood, knap stucwerk, de houtenvloer, de originele paneeldeuren en onder andere de gezellige hoeken maken de geliefde jaren-30 ambiance compleet!

Op de etage is de charme consequent doorgetrokken, je treft er drie hele fijne slaapkamers, waarvan één met een inbouwkast die volledig in bijpassende stijl gemaakt is. Middels een vlizotrap op de overloop is de fraai afgewerkte zolder bereikbaar, een praktische ruimte die voor verschillende doeleinden geschikt gemaakt is.

De buitenruimte achter de woning vinden wij geweldig, deze ligt zeer gunstig gesitueerd op het zuiden en biedt bovengemiddeld privacy omdat er geen directe bebouwing achter de woning gelegen is, maar de in Den Helder bekende Oranjerie (De Groene Parel) die heden de naam “Hortus Overzee” draagt. Het is een Botanisch kassencomplex waar je niet alleen een prachtige, kleurige collectie in- en uitheemse planten vindt, maar ook een rustgevende Japanse tuin met stromend water, natuurstenen bruggetjes, Koikarpers, schildpadden en natuurlijk veel mooie planten. Ken je deze tuinen niet, dan is het in ieder geval een absolute aanrader er snel eens te gaan kijken! Bovendien heb je doordat er geen bebouwing achter de woning staat zicht op veel mooie heldere luchten en is de woning ook achterom bereikbaar. 

Een andere bijzonderheid is het tuinhuis achter de woning. Deze is van dermate kwaliteit dat je er zelfs kan slapen. Het is een goed geïsoleerde ruimte welke mede voorzien is van verwarming en een toilet.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereik je binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek is dat deze je voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station op enkele minuten wandelen), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Ook op loop- en fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje”, ons makelaarskantoor, IJssalon Kaap Hoorn en niet in de laatste plaats de lekkerste Frietboetiek van de omgeving “De Werviaan”. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer centraal gesitueerd en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de jaren-30 details en de serre.

Bieden vanaf € 194.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 194.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1933.
 • De kavelgrootte meet circa 136m².
 • De woonoppervlakte meet circa 87m².
 • Het tuinhuis meet circa 14m².
 • De cv-ketel dateert van 2020.
 • De jaren-30 details, zoals de erker, het glas in lood en de paneeldeuren.
 • De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel-vrieskast.
 • De moderne badkamer dateert van 2012 en is voorzien van een inloopdouche met glazen wand, designradiator, wastafelmeubel en badkamerspiegel.
 • De drie slaapkamers op de etage.
 • De gehele woning is voorzien van dubbelglas.
 • In 2020 is de bitumendakbedekking van het platte dak vervangen.
 • Medio 2010 zijn o.a. de panlatten en de dakpannen vernieuwd.
 • Medio 2008 is de aanbouw c.q. serre gebouwd voorzien van openslaande tuindeuren en vloerverwarming. Deze ruimte sluit mooi aan op de woonkamer en keuken en is zowel in de winter als in de zomer een fijn onderdeel van de woonruimte.
 • De voor- en achtertuin, waarbij de achtertuin op het zuiden is gericht.
 • Het tuinhuis is voorzien van toilet en verwarming.
 • De woning is ook achterom bereikbaar.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Scholen en kinderopvang vindt je op loopafstand.
 • Het centraal station is binnen enkele wandelminuten bereikbaar, met een auto ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
 • Voor informatie omtrent de zogenaamd geheime tuinen achter de woning kijkt u op www.hortusoverzee.nl. Het adres van de tuinen is Soembastraat 83 te Den Helder.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005