Blader door ons aanbod  

Cronjéstraat 28 | Den Helder

Voor ieder wat wils! Zo zou je deze interessante uitdaging kunnen beschrijven.

Dit huis lijkt ons namelijk interessant voor verschillende woningzoekers, waaronder voor mensen met twee rechterhanden, liefst nog met bijvoorbeeld familie en vrienden die daar ook over beschikken en heb je de financiële ruimte om de woning te laten aanpakken door professionals, dan denken wij dat deze opknapper nog steeds heel interessant kan zijn!

De locatie is bijzonder centraal, vanuit de woning loop je binnen enkele minuten het stadshart in met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen en het centraal station. Tevens tref je op loopafstand Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het eerdergenoemde openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de ruimte en de mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 107.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 107.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

  • Bouwjaar circa 1923.
  • De kavelgrootte meet circa 81m².
  • De gebruikersoppervlakte meet circa 80m².
  • Aanvaarding gaat in overleg en kan naar het laat aanzien op korte termijn.
  • De drie slaapkamers op de etage.
  • De basisvloeren zijn zowel op de begane grond als op de etage voor het grootste deel van hout.
  • De woning is ook achterom bereikbaar.
  • Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand. Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen vijf wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
  • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
  • De betreffende woning en toebehoren heeft waarneembaar aandacht nodig, is overduidelijk een opknapper, een woning die gerenoveerd dient te worden. Voorts heeft verkoper het verkochte de laatste jaren niet zelf gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over huidige eigenschappen van en mogelijke gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf de laatste jaren feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005