Blader door ons aanbod  

Breewaterstraat 63 | Den Helder

Fijn gesitueerd in hartje centrum bieden wij dit voor beleggers interessante appartement aan dat met zijn 135m² gebruiksoppervlakte (volgens de NEN 2580 meting) aanzienlijk ruim is!

In de goede indeling vindt je onder meer een heel royale hal, een plezierige erkerwoonkamer met daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek, de keuken is vanaf twee kanten te betreden, namelijk middels de hal en vanuit de living, er zijn drie slaapkamers, een badkamer, een toilet, een inpandige berging en er is toegang tot een balkon en dakterras. 

De locatie vinden wij een meerwaarde, namelijk direct aan het Breewaterplein. Hierdoor loop je vanuit het appartement direct het stadshart met al zijn winkels en dagelijkse voorzieningen in, maar ook Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” bereik je binnen enkele wandelminuten. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Kortom: Het betreft een eenvoudig evenals net, maar ook ruim appartement zonder tierelantijntjes dat in verhuurde staat wordt aangeboden en verkocht!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling, de goede afmetingen en de mogelijkheden.

Bieden vanaf: € 137.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 137.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1966.
 • De gebruikersoppervlakte meet circa 135m².
 • De inhoud van het appartement meet circa 417m³.
 • Het betreft een slapende VvE.
 • Op de locatie is onder andere een garagebedrijf gevestigd geweest alsook een (chemische) wasserette/stomerij. Derhalve is bekend dat de (onder)grond verontreinigd is. De bodemrapportage hieromtrent van Omgevingsdienst NHN is op ons kantoor in te zien. Bij onderhandeling en ten minste na een bezichtiging door een van de betrokken makelaars kan het rapport worden verstrekt. Met klem benadrukken wij hierbij dat voor aanvullende informatie aangaande de verontreiniging en de rapporten daarover u de Omgevingsdienst NHN dient te raadplegen, dit voor u mogelijk overgaat tot aankoop. Wanneer u ondeskundig bent op het gebied van onroerend goed en zaken zoals verontreinigde grond raden wij bij interesse direct aan een aankoopmakelaar in te schakelen.
 • Het appartement wordt in verhuurde staat aangeboden en verkocht. Na een door een van de betrokken makelaars uitgevoerde bezichtiging zijn de huurcontracten op ons kantoor in te zien, deze dienen te worden gerespecteerd en voortgezet. Aan de uiteindelijke koper worden deze stukken ter hand gesteld.
 • Via de huidige drie huurstromen komt er na afdracht van energiekosten, internetkosten, verzekeringskosten, schoonmaakkosten, beheerkosten en gemeentelijke belastingen circa € 940,- per maand binnen. De koper dient er uitdrukkelijk rekening mee te houden dat in de toekomst er mogelijk één huurstroom binnenkomt, vraag ons naar de informatie hierover.
 • Het beheer en de verhuur ligt heden in handen van De Huurwoning Bemiddelaar, tel. 0223-694396.
 • De drie slaapkamers.
 • Het dakterras en het balkon.
 • De uitstekende ligging, midden in het centrum van Den Helder.
 • Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 15 fietsminuten.
 • Het appartement is door verkoper nooit zelf gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen van en mogelijke gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken zullen voor risico en rekening van koper komen. 


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005