Blader door ons aanbod  

Blokmakersweg 8D | Den Helder

Ook een loods kan strak, eigentijds, verzorgd en compleet zijn, dat is deze bedrijfsunit “zonder twijfel”!

Centraal gesitueerd op industrieterrein Kooypunt, goed bereikbaar vanuit Den Helder en vanaf de N9 ligt deze bedrijfsunit in een bescheiden blok van in totaal 12 eenheden.

De indeling is efficiënt en gebruiksvriendelijk, mede voorzien van een luxe basis, waaronder een separaat toilet, badkamer met douche (regen- en handdouche), wastafelmeubel, badkamerspiegel, mechanische ventilatie en dakvenster. Ook is er een keuken voorzien van een inductie-kookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast. Het verdere gedeelte van de etage is een fijne ruimte om kantoor te houden of te benutten als bijvoorbeeld vergaderruimte. De verdieping is geïsoleerd en onder andere voorzien van knap stucwerk, inbouwspots en centrale verwarming, de ruimte is dus ook in de winter fijn in gebruik alsook mooi en eigentijds afgewerkt, representatief en een fijne werkomgeving noemen wij dat!

Voor de indeling en de afmetingen verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de uitstekende indeling en hoe goed bijvoorbeeld de etage is ingericht!

Bieden vanaf: € 77.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 77.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 2006.
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 74m².
 • Het betreft een unit c.q. loods met de bestemming bedrijfsruimte met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 zoals beschreven in het van kracht zijnde bestemmingsplan. Het bestemmingsplan vindt u op ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden ten opzichte van het door u gewenste gebruik adviseren wij contact op te nemen met de betreffende gemeente, t.w. Den Helder, dit om er zodoende zeker van te zijn dat het door u beoogde gebruik is toegestaan.
 • De afmetingen van de overheaddeur meet ca. 4,10m breed bij ca. 4,20m hoog en wordt handmatig bediend.
 • De betonvloer (begane grond) heeft een vloerbelasting van ongeveer 1000kg per vierkante meter.
 • De verdieping is geïsoleerd en uitgevoerd met centrale verwarming.
 • De verdieping is luxe ingericht en voorzien van fijne gemakken zoals een keuken, badkamer en toilet.
 • De cv-ketel dateert van 2019.
 • De zogenaamde werkruimte wordt verwarmd middels een gasgestookte heater.
 • Er is krachtstroom aanwezig.
 • Er is geen actieve vereniging van eigenaren, de huidige eigenaar organiseert zelf de benodigde verzekeringen voor ca. € 30,- per maand.
 • Er zijn beveiligingscamera’s en een deurspion aanwezig.
 • Er is airco aangebracht t.b.v. de kantoorruimte op de etage.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005