Blader door ons aanbod  

Binnenhaven 111 | Den Helder

Deze robuuste en goed gesitueerde dijkwoning met garage biedt werkelijk een breed en praktisch scala aan (toekomst)mogelijkheden!

Het riante object is op de begane grond onder andere voorzien van een originele hal met authentiek tegelwerk en glas in lood details, ruime living- en keuken, toilet met fonteintje en bijkeuken. Op de etage is er onder meer een grote slaapkamer, aanzienlijke badkamer en heel prettig, een separaat toilet. Op de bovenste etage vindt je naast een royale overloop ook twee slaapkamers en verschillende inbouwkasten.

Niet in de laatste plaats is er nog het enorme pluspunt van dit object, namelijk de uitstekend ingedeelde garage, verdeeld over een garageruimte met overheaddeur, een gescheiden werkruimte en een aanmerkelijke zolder.

Zaken zoals afwerking en onderdelen zoals keuken en badkamer mogen wij misschien ietwat belegen noemen, maar daardoor is het geheel uitermate geschikt om zelf op smaak en klaar voor ten minste de aankomende twee decennia te (laten) maken!
De Binnenhaven is in een ver verleden ontwikkeld en gebouwd op een dijk, zodoende ligt de woning mooi hoog en is er aan de voorkant zicht op het sfeervolle water en de (jacht)haven met zijn verscheidenheid aan boten, vaak een mooi schouwspel. De locatie is ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het stadshart, maar je bent bijvoorbeeld ook zomaar in stadsdeel de Schooten. Nagenoeg alle gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs en restaurants. Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de uitzonderlijke indeling met aanbouw, de perfecte afmetingen, op de garage en de daarboven gelegen studio.

Enthousiast geworden? Met veel plezier plannen wij een vrijblijvende bezichtiging in!

Bieden vanaf: € 224.500,- k.k. (Dit houdt in dat biedingen vanaf € 224.500,- k.k. door verkoper serieus in overweging worden genomen).


Bijzonderheden:

 • Bouwjaar circa 1920.
 • De kavelgrootte meet circa 140m².
 • De woonoppervlakte meet circa 126m².
 • De inhoud van de woning meet circa 406m³.
 • De garage inclusief de bovenruimte meet circa 59m² en heeft een inhoud van circa 173m³.
 • Het object valt onder het beschermd stadsgezicht. Voor meer informatie omtrent dit onderwerp kunt u ons benaderen, het is namelijk eenvoudig uit te leggen.
 • De drie slaapkamers welke verspreid zijn over de twee etages, de mogelijkheid is er om meer slaapkamers te creëren.
 • De badkamer op de etage is uitgevoerd met een ligbad, douchecel, wastafel met planchet en spiegel.
 • De keuken is onder andere voorzien van elektrisch koken, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer.
 • De wasmachine- en drogeraansluitingen zijn uiteraard gevestigd in de bijkeuken.
 • Er is volop bergruimte.
 • Het stadshart van Den Helder is nabij, net als scholen, kinderopvang, sportclubs en verenigingen.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn direct voorhanden (op loop- en fietsafstand).
 • Op nog geen 10 minuten fietsafstand ligt het centraal station met bus- en treinconnecties alsmede taxistandplaats.

 
Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.
 

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005