Blader door ons aanbod  

Beukenkampstraat 47 | Den Helder

Je voelt het bij binnenkomst meteen, dit fijne huis is pas écht warm, sfeervol en gezellig!

Dit typische jaren-30 huis heeft een ruime en authentieke erkerwoonkamer waarvandaan er een charmante overgang en doorkijk is naar de mooie landelijke keuken. Er zijn op dit moment drie uitstekende slaapkamers op de etage, waar eenvoudig en tegen geringe kosten de voormalige indeling hersteld kan worden, waardoor er zelfs vier goede slaapkamers te creëren zijn. Op de begane grond is er een separaat toilet, deze is modern uitgevoerd en bovendien is er op de begane grond een ruime badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel, planchet, spiegelkast, radiator en twee ramen, waarvan er één open kan, fijn voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie. Last but not least is er nog de goed op de zon liggende achtertuin en ruime schuur, alles bij elkaar genomen een bezichtiging waard lijkt ons!

Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u nabij het stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals winkels, supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex, net als verschillende restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Indeling begane grond:
Hal/entree, meterkast (automaten), toegang tot het daglichtvolle woongedeelte met erker (op betonvloer) en laminaatvloer (2018), de trapopgang is mooi weggewerkt. Na de living volgt de keuken die o.a. is voorzien van een vaatwasser, koelkast met vriezer, gas op glas kookplaat met wokbrander en afzuigkap in landelijke schouw. Opvolgend treft u een passage waarvandaan er respectievelijk toegang is tot het separate toilet, tot de achtertuin en tot de badkamer waar eerst een hoek is met plaats voor de wasmachine en droger en waarna de badkamer volgt die is ingevuld met een ligbad, douche, wastafel, planchet, spiegelkast, radiator en met twee ramen, waarvan er één open kan, fijn voor het gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Buitenom zijn nog twee bergingen bereikbaar, waarvan er één grenst aan de badkamer. Deze berging is verwarmd en is de ruimte waar de cv-ketel hangt. De andere berging is bijzonder royaal en heeft een deur naar de steeg.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1930.
 • Kavelgrootte circa 118m².
 • Gebruiksoppervlakte circa 90m².
 • De bergingen meten bij elkaar circa 19m² gebruiksoppervlak.
 • Cv-ketel (2013).
 • De fijne en zonnige achtertuin welke via de grote schuur achterom bereikbaar is.
 • De drie slaapkamers. Desgewenst kan de voormalige indeling eenvoudig hersteld worden waardoor er zelfs vier goede slaapkamers te creëren zijn.
 • De aangename achtertuin.
 • De twee praktische bergingen.
 • In 2019 is de woning buitenom geschilderd.
 • Verschillende supermarkten zijn dichtbij, waaronder een Vomar en Albert Heijn.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee natuurlijk ook!


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005