Blader door ons aanbod  

Beukenkampstraat 12 | Den Helder

Deze supervriendelijke en keurige woning is opvallend rustig gelegen aan een fijn autovrij stukje van de Beukenkampstraat, prettig gesitueerd ten opzichte van nagenoeg alle dankbare dagelijkse voorzieningen!

Heel prettig aan dit huis is dat de basis van de woning al een betonvloer heeft, dat er een goede living is met daarin plenty ruimte voor het moeiteloos kunnen opstellen van de zit- en eethoek, dat de aansluitende keuken knap en tijdloos is alsmede voorzien van een fornuis met gaskookplaat en oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Tevens is er op de begane grond een separaat toilet en een badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel, spiegelkastje, radiator en twee ramen voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.

Op de etage zijn in de huidige indeling twee (ruime) slaapkamers opgenomen en de hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een heuse inloopkast. Ook is er op de etage een toilet, wastafelmeubel en spiegelkast aanwezig en kan op deze verdieping desgewenst de voormalige indeling teruggebracht worden waardoor er desgewenst drie goede slaapkamers te creëren zijn.

De ligging van de achtertuin is perfect op de zon gericht, de schuur is bijzonder praktisch!

Zoals eerder gesteld zijn vele gewenste voorzieningen binnen handbereik, dit zoals u nabij het stadshart mag verwachten. Winkels, supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn of op loop of fietsafstand. Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex, net als verschillende restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de aangename indeling en de goede afmetingen.

Bieden vanaf: € 124.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 124.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1928.
 • Kavelgrootte circa 105m².
 • Woonoppervlakte circa 83m².
 • De berging meet 7m²
 • Cv-ketel (2010).
 • De zongerichte achtertuin die ook achterom goed bereikbaar is.
 • De twee grote slaapkamers. Desgewenst kan de voormalige indeling eenvoudig hersteld worden, waardoor er zelfs drie goede slaapkamers te creëren zijn.
 • Verschillende supermarkten zijn dichtbij, waaronder een Vomar en Albert Heijn.
 • Ruimte voor kinderen is er in de naaste omgeving volop.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • Vele gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005