Blader door ons aanbod  

Bassingracht 163 | Den Helder

Verkocht

Een zeer verrassend appartement gezien de geweldige locatie aan het water, met uitzicht op het Noordhollandsch Kanaal en verschillende pluspunten zoals een woonkamer, balkon en tuin die zuid gericht zijn!

Vanuit dit bovenste appartement dat gelegen is op de tweede etage van een kleinschalig appartementengebouw heeft u een inspirerend uitzicht op het Noordhollandsch Kanaal en is het van 's morgens vroeg tot 's avonds laat genieten. Niet alleen tijdens het voorjaar en de zomer is de ligging waardevol, want tijdens de wintermaanden krijgt u ook aangenaam en volop daglicht in het appartement.

Het appartement is efficiënt ingedeeld en o.a. uitgevoerd met een moderne hoogglans keuken en strakke badkamer. Tevens behoren er uitstekende buitenruimten bij het appartement, waaronder een balkon en zelfs een tuin op de begane grond.

Naast dat het een fraaie locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van bijvoorbeeld het centrum en ben je ook moeiteloos "de stad" uit. Vele gewenste voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, restaurants, maar ook strand en zee zijn nabij!

Kortom:
Een locatie die je maar zelden tegenkomt, waar kenmerken als licht en bijzonder de boventoon voeren!

Indeling begane grond/hoofdentree:
Trapopgang direct het overdekte trappenhuis in, waarna u gaat naar de tweede etage gaat waar de rechter voordeur u toegang verleent tot dit betreffende appartement.

Indeling appartement:
Entree, hal, rechts de slaapkamer (ca. 9m²) onder anderen v.v. een inbouwbed met bergruimte, de badkamer is v.v. een douche, wastafelmeubel, spiegelkast, toilet, designradiator en wasmachine aansluiting, dan volgt de moderne openkeuken, welke is afgewerkt met een keukenblad van composiet en is v.v. plenty kastruimte, koelkast, vriezer, gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap en vaatwasser. Tevens is er een sfeervolle bar tegen de keuken gecreëerd en, welke de keuken met de bijzonder daglichtvolle woonkamer verbind. Natuurlijk is er vanuit de woonkamer toegang tot het zongerichte balkon en is er prachtig zicht op de waterrijke omgeving.

Indeling buitenruimten:
Naast het balkon op de tweede etage bevindt zich naast het gebouw, op de begane grond de bijbehorende bergruimte en tuin.

Vraagprijs: €. 112.500,- k.k.

Bijzonderheden:

 • Het betreft een appartement op de tweede etage van een kleinschalig appartementencomplex (6-eenheden).
 • Het appartement beschikt ondanks zijn ligging op de tweede etage zelfs over een tuin.
 • Het complex is rustig gesitueerd, aan de voorzijde aan een doodlopend hofje, de achterkant is gelegen aan vaarwater.
 • Woonoppervlakte ca. 50m².
 • Bouwjaar 1987.
 • Overal dubbelglas.
 • De meterkast is gelegen naast de voordeur in het trappenhuis.
 • De VvE-bijdrage is heden (2016) ca. €. 40,- per maand.
 • De vloerafwerking is van laminaat.
 • Op de begane grond is er een eigen bergruimte.
 • Het appartement is in puike conditie, u kunt er zo in!

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005