Blader door ons aanbod  

Badhuisstraat 96A | Huisduinen

Verkocht

In het wonderschone Huisduinen, staat deze sfeervolle Oostenrijkse woning “op een fantastische kavel!

In het wonderschone Huisduinen, staat deze sfeervolle Oostenrijkse woning "op een fantastische kavel (653m²)". U waant zich er middenin de natuur! De prachtige groene tuin, tezamen met de omgeving zorgen voor een bijzondere ambiance. Het is oprecht een heerlijke plek om u terug te trekken en van de welverdiende rust te genieten. U kunt op deze plek een eigen wereld creëren, het is een locatie op zich!

Het huis beschikt over verschillende originele kenmerken die behoren bij het betreffende woningtype, welke Nederland ooit kocht van Oostenrijk en betaalde met levensmiddelen, waaraan Oostenrijk toentertijd dringend behoefte had. Dat Oostenrijk kwaliteit kan leveren is wel gebleken, want met het benodigde onderhoud bleven de woning in basis al meer dan 65 jaar overeind. Dergelijke huizen behoeven eenvoudigweg met liefde te worden bewoond en verzorgd, dan blijven zij tot in lengte van dagen behouden voor de Idyllische omgeving.

Alle gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals het stadshart, maar ook Nieuw Den Helder met verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen en winkels. Te Huisduinen treft u restaurants zoals "Nogal Wiedus" en "C'est la vie Wine & Dine" en vanzelfsprekend zijn duinen, zee en strand op steenworp afstand!

 

Indeling begane grond:

Ruime entree/hal, direct links treft u het toilet, daarna de middels een schuifdeur afsluitbare trapopgang en wanneer u de hal volgt, treft u rechts een uiterst royaal vertrek (ca.23m²), welke geschikt is voor verschillende doeleinden en is voorzien van een 'Jotul' kachel en openslaande deuren naar de achtertuin, waardoor de ruimte ook heel goed als salon, studeer of televisiekamer kan dienen. Bijna tegenover dit vertrek, volgt de eenvoudige keuken, waarvandaan toegang is tot een bescheiden keldertje en tot de bijkeuken en berging. Vanuit de bijkeuken annex berging is er zowel toegang tot de achtertuin alsook tot de oprit. Aan het einde van de hal is er de toegang tot het daglichtvolle woongedeelte, dat op natuurlijke wijze is opgedeeld in een eet- en woongedeelte, voorzien van openslaande deuren, verschillende raampartijen en een detail uit vroeger tijden, namelijk een doorgeefluik naar de keuken!

 

Indeling eerste etage:

Daglichtvolle overloop, drie uitstekende slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot een eigen inbouwkast. Natuurlijk is er ook nog de eenvoudige badkamer, de zolder is eveneens bereikbaar via deze etage!

 
 

Vraagprijs €. 349.500,- k.k.

 

Bijzonderheden:

 • Veel privacy op de prachtige kavel.
 • Kavelgrootte circa 653m².
 • Woonoppervlakte ca. 145m² incl. zolder.
 • De externe garage meet ca. 24m².
 • Bouwjaar 1948.
 • Er zijn o.a. kunststof kozijnen toegepast.
 • De woning is eenvoudig v.w.b. de uitvoering.
 • Eigen parkeerplaats voor ten minste twee auto's op eigen grond.
 • Drie slaapkamers zijn gelegen op de eerste etage, een extra slaapkamer is ten minste te creëren op de zolder of de zogenaamde salon is daarvoor te gebruiken.
 • Volop bergruimte is er door o.a. de zolder, de berging het keldertje en de garage.
 • De woning is voorzien van centrale verwarming.
 • Rust, ruimte, groen, plezier en sfeervol zijn de sleutelwoorden!

   

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005