Blader door ons aanbod  

Albrecht van Beierenstraat 9 | Hoogwoud

Deze tot in de puntjes verzorgde en luxe bungalow is een uitgelezen kans voor zowel woningzoekers die volledig gelijkvloers en dus levensloopbestendig wensen te wonen als voor zoekers naar een sfeervol gezinshuis. De fraaie bungalow met inpandige garage is vanwege zijn riante opzet namelijk uitermate geschikt voor beide doeleinden, dit mede door de vier goede slaapkamers, ruime living met schouw en ingebouwde houtkachel, moderne keuken, badkamer en separaat toilet alsook door de royale entree, brede hal en de eerdergenoemde garage.

De voortuin is aangelegd door de bekende hovenier Rob Verlinden, de achtertuin is ook charmant ingericht met een gezellige overkapping, harmonisch en chique groen alsmede met onderhoudsarm en hoogwaardig kunstgras. Door de ligging in een rustige groene wijk en het gegeven dat er geen hoogbouw om het object staat is er niet alleen in de woning maar dus ook vanuit de twee tuinen een heerlijk privacyvol gevoel.

Het geheel is in 2012/2013 op niveau gemoderniseerd, onder anderen drempelloos gemaakt,
voorzien van een zo goed als nieuw dak (dakhout, isolatie, bitumendakbedekking en daarbij ook de boeidelen), de kozijnen zijn allemaal vervangen voor hardhouten kozijnen (behoudens de garage), voorzien van een tegelvloer met daaronder (in nagenoeg het hele huis) vloerverwarming, er is heel knap gestuct en er is onder anderen een nieuwe groepenkast (elektra) geplaatst.

De keuken is voorzien van Siemens kwaliteitsapparatuur, waaronder van een gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en onderhoek Le Mans kast. Het toilet en de badkamer zijn beide ook uitgevoerd en ingericht met eigentijds en eersteklas tegelwerk en sanitair, klaar voor de toekomst dachten wij zo!

U vindt deze fantastische bungalow in een rustige, groene en kindvriendelijke wijk in het dorp Hoogwoud dat een rijk (sport)verenigingsleven kent waar u voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen heel goed terecht kan. Door de centrale ligging, dichtbij de A7 bent u vlot op richting Hoorn, Amsterdam en richting de Afsluitdijk. Alkmaar is ook heel goed bereikbaar evenals de omliggende dorpen.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fantastische, gebruiksvriendelijke indeling en de goede afmetingen.


Bieden vanaf: €. 387.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 387.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1970.
 • De kavelgrootte meet circa 322m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 120m².
 • De inpandige garage meet circa 17m² en is voorzien van een elektrische overheaddeur.
 • De inhoud meet circa 345m³.
 • Het energielabel is B.
 • De cv-ketel dateert uit 2002.
 • De schouw met ingebouwde houtkachel.
 • De kozijnen zijn allen voorzien van HR++ veiligheids- en zonwerend glas (behoudens de garage).
 • Het betreft een bijzonder fijne, luxe en uiterst verzorgde bungalow die levensloopbestendig en daglichtvol genoemd mag worden.
 • De mogelijkheid tot parkeren is er o.a. op eigen grond (op de oprit) en in de garage
 • De vier (slaap)kamers.
 • De voor- en achtertuin zijn door de twee openslaande tuindeuren zomers een mooie extensie van de living.
 • Achter de woning (na de achtertuin) is er zelfs nog een gezamenlijke tuin in mede-eigendom met andere omwonenden, die veelal gebruikt wordt om bijvoorbeeld groente in te verbouwen of gewoon sociaal gezellig in te zitten.
 • Het is er wonen in een rustige (kind)vriendelijke omgeving.
 • Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen zijn in de omgeving te vinden, waaronder in Hoogwoud zelf, maar ook in Opmeer en bijvoorbeeld Spanbroek.  Plaatsen zoals Hoorn en Alkmaar zijn hiervandaan eveneens goed bereikbaar.
 • Verschillende scholen en kinderopvang vindt u in de naaste omgeving.
 • De middelbare scholen in Hoorn zijn met ongeveer 30 tot 40 fietsminuten te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer (bus).


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005