Blader door ons aanbod  

Achterbinnenhaven 117 | Den Helder

Een landelijk woongevoel “op” het water met vanzelfsprekend plenty nautische invloeden kunt u vinden in- en rondom deze fantastische woonark die van hogere kwaliteit is dan een gemiddelde woning. Laat u dus verrassen!

Tussen 2007 en 2015 is de opbouw van deze geweldige woonark in zijn geheel gerenoveerd. In 2007 is het slaapgedeelte verdubbeld, is de bekleding buitenom (o.a. is er Red Cedar toegepast) vernieuwd evenals de dakbedekking (inclusief balken, platen en isolatie) alsmede toen de elektra opnieuw is aangelegd. De woonkamer en keuken zijn in 2015 aangepakt voor wat betreft de wand- en vloerafwerking. De hardhouten ramen/kozijnen zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas en de twaalf zonnepanelen leveren op jaarbasis ca. 3.000 kilowatt. Een zonneboiler maakt het duurzaamheidspakket compleet en is gecombineerd met het cv-systeem.

De ruimte op de wal mag royaal genoemd worden. De tuin/grond welke gehuurd wordt van gemeente Den Helder meet ca. 18,50 x 7,50 meter (inclusief vlonders). De houten berging is voorzien van elektra en door de veranda is er een gezellige zithoek gecreëerd.

Dit woonschip is gelegen aan de kalme Grachtengordel van Den Helder, met omliggend jachthavens, Fort Westoever, Willemsoord en het Helderse stadshart dat een metamorfose doormaakt met daarin als hoogtepunt de benoeming tot beste bibliotheek van de wereld (en zeker een van de mooiste). Deze kuststad is gelegen “in” het water (De Noordzee, Waddenzee en het Marsdiep), het is natuurlijk ook niet voor niets dat de Koninklijke Marine er resideert. Het is een stad waar rust heerst, waar ruimte en natuur vanzelfsprekend zijn, een stad die al decennia in de top drie staat van Nederlandse steden met de meeste zonuren, waar files uit den boze zijn en waar niet de heldere lucht ontsierd wordt door vliegtuigen. Kortom: Een stad die voor velen onbekend is, er één om rekening mee te houden voor de toekomst!

Plenty mensen zien zich wonen op het water, of kennen het bijzondere gevoel van wonen aan of op het water als watersporter of eerdere bewoner van een (woon)boot. Vanzelfsprekend nodigen wij iedere geïnteresseerde graag uit, maar zeker mensen die het gevoel nog niet kennen, maar bij wie de uitstraling van de boot en toebehoren ze aanspreekt. Kortom: Wij nodigen u met alle plezier uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Indeling:
Entree/hal, met links toegang tot het woonkamergedeelte welke o.a. is toebedeeld met openslaande deuren, een houtkachel en een open keuken (2009) v.v. een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en ladenvriezer (2015). Weer terug in de hal kunt u een via een trap met enkele treden naar beneden en via een trap met enkele treden naar boven. Gaat u naar beneden, dan komt u eerst langs een toegang tot de kelder (30m²). De daglichtvolle gang die dan volgt brengt u allereerst langs een modern toilet met opvolgend een ruime kamer met de witgoedopstelling en als laatst en een uitstekende slaapkamer. Neemt u vanuit de hal het trappetje naar boven, dan volgt eerst de eigentijdse en met daglicht gevulde badkamer v.v. douche met thermostaatkraan en glazendeur, wastafelmeubel, ligbad en designradiator. Na de badkamer volgen er nog eens twee mooie slaapkamers.

Bieden vanaf: €. 259.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf €. 259.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1987 (tussen 2007 en 2015 is o.a. de opbouw geheel gerenoveerd).
 • Woonoppervlakte circa 105m².
 • Voortuin circa 141m².
 • Bijzonder wonen op het water.
 • De cv-ketel van Atag (2015).
 • De gehele woning is voorzien van dubbelglas HR++.
 • De zonnepanelen (12 stuks).
 • De zonneboiler.
 • De openslaande deuren naar de voortuin en naar het terras aan het water.
 • De ruime kelder circa 30m².
 • De woonkamer en keuken zijn in 2015 aangepakt (o.a. vloer en wandafwerking).
 • In 2007 is de bekleding buitenom vernieuwd evenals de dakbedekking (inclusief balken, platen en isolatie).
 • 4 slaapkamers aanwezig.
 • De houten berging met gezellige veranda.
 • Uitstekend geïsoleerd.
 • Liggeld: ± € 350,- per jaar (2017 en incl huur tuin).
 • Bouwer: Blauwe Wimpel te Diemen.
 • De woning is centraal gesitueerd t.o.v. vele gewenste voorzieningen.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.

Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005