Blader door ons aanbod  

3e Emmadwarsstraat 8 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Charmant en sfeervol zijn zomaar wat superlatieven die van betrekking zijn op dit fijn ingedeelde huis. Het heeft een ruime en toch bijzonder gezellige woonkamer met schouw en mooie passage naar de keuken alsook de basis van de begane grondvloeren van beton zijn. Na de keurige keuken volgt er een halletje met daarvandaan toegang tot de eveneens verzorgde badkamer en tot de opvallend goed op de zon gesitueerde achtertuin waarin een knappe stevige schuur staat. Bovendien zijn er op de etage twee uitstekende slaapkamers, waarvan er één een bescheiden maar uiterst praktische badkamer-en-suite voorzien van toilet, designwastafel, spiegel, radiator en dakraam heeft. 

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in authentieke straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 144.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 144.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar circa 1911.
 • De kavelgrootte meet circa 111m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 78m².
 • De inhoud van de woning meet circa 294m³.
 • De schuur meet circa 15m².
 • De cv-ketel dateert van 2014.
 • De prettige locatie, rustig gelegen in een authentiek en doodlopend straatje.
 • De twee uitstekende (slaap)kamers op de etage, waarvan er één een bescheiden maar uiterst praktische badkamer-en-suite heeft, beide hebben ze inbouwkasten.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton, die op de verdieping zijn in de basis van hout.
 • De goed op de zon gesitueerde achtertuin met daarin een knappe stevige schuur die ook achterom goed bereikbaar is.
 • De verzorgde badkamer is onder andere ingericht met een douche v.v. glazendeur, designwastafel, spiegel, toilet, wandkastje, radio, radiator en er is een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en natuurlijke ventilatie.
 • De keurige keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast.
 • De stenen berging voorzien van elektra.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.
   

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005