Blader door ons aanbod  

2e Vroonstraat 37 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

“Vrij uniek”, zo mogen wij deze gedegen, ruime en ook nog eens bijzonder gezellige semi-hoekwoning met volledige tweede etage wel noemen!

In de huidige indeling vindt je onder meer een heel fijne en daglichtvolle woonkamer met daarin ruimschoots plek voor het gezellig opstellen van de zit- en eethoek. Ter hoogte van wat een mooi plekje is voor de eettafel zijn er openslaande tuindeuren, links daarvan is er toegang tot een gezellige keuken, waarvandaan net als via de tuindeuren in de living toegang is tot de achtertuin, de schuur tref je hier ook. In het afgesloten halletje dat bereikbaar is vanuit de woonkamer tref je toegang tot een toilet alsook de trapopgang naar de etages. Een prettige bijkomstigheid is dat zowel de basis van de begane grondvloer als die van de eerste etage uit beton bestaat, heel solide dus!

Er zijn vier aangename slaapkamers (waarvan drie op de eerste etage en één op de bovenste etage), desgewenst kan er op de bovenste etage zelfs een vijfde slaapkamer worden gecreëerd. De badkamer is gelegen op de eerste etage, wel zo praktisch allemaal. Bergruimte is er volop, in voorraadkasten, op de voorzolder en onder andere in de schuur.

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt, kunnen wij wel stellen dat wonen in een gezellig straatje zoals deze, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn, dit zoals je in de buurt van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, waaronder supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat eveneens op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de fijne indeling, de ruimte die er is en niet in de laatste plaats op de bovenste etage, dat die er is, is niet veel voorkomend in die omgeving.

Bieden vanaf: € 147.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 147.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar 1976.
 • Kavelgrootte circa 72m².
 • Woonoppervlakte circa 110m².
 • De berging meet circa 3m².
 • De inhoud van de woning meet circa 313m³.
 • Energielabel C.
 • De cv-ketel dateert van 2011 en is een huurketel met onderhoudscontact (€ 34,23 per maand).
 • De woning is vrijwel onderhoudsarm, doordat er kunststofkozijnen zijn geplaatst (behoudens het voorraam, de voordeur en de berging).
 • Dat er zowel de achtertuin is alsook een leuk balkonnetje.  
 • De openslaande tuindeuren.
 • De gezellige keuken is onder andere uitgevoerd met een gaskookplaat en afzuigkap.
 • De badkamer treft u op de etage en is voorzien van een douche met schuifdeur, wastafelmeubel en designradiator. Bovendien is er in de badkamer ruimte en de aansluiting voor de wasmachine.
 • De opbouw waardoor er een volwaardige tweede etage is gerealiseerd.
 • De drie slaapkamers op de eerste etage, een vierde vindt je op de bovenste etage waar desgewenst ook een vijfde slaapkamer kan worden aangelegd.
 • De kozijnen zijn voorzien van dubbelglas.
 • De woning is eveneens achterom bereikbaar.
 • Verschillende scholen en kinderopvang zijn in de nabijheid te vinden.
 • Openbaar vervoer vindt u in de vorm van het centraal station dat binnen vijftien wandelminuten bereikbaar is.
 • In de nabijheid, dus op loopafstand vindt u o.a. supermarkten, gezellige restaurants, een bioscoop en nog vele andere voorzieningen die u kunt verwachten nabij het centrum van een middelgrote stad.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereikt u met ca. 15 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005