Blader door ons aanbod  

1e Vroonstraat 20 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Deze relatief jonge woning met zowel op de verdieping als op de etage een betonvloer is met een splinternieuwe keuken, badkamer en toilet, alsmede met nieuwe vloer- en wandafwerking en nieuw achterpui al helemaal voor u opgefrist!

Het fijn ingedeelde huis heeft onder anderen een prettige living met aansluitend een moderne alsook complete keuken, er zijn op de etage drie goede slaapkamers en een aangename badkamer, de achtertuin is uitstekend op de zon gesitueerd.

De locatie is plezierig, namelijk aan het begin van de 1e Vroonstraat met om de hoek de Loodsgracht, de groene zeedijk en het nieuwe centrum en stadspark in ontwikkeling.
Zowel het stadshart met al zijn winkels, dagelijkse voorzieningen en niet in de laatste plaats Willemsoord met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje” en niet te vergeten ons makelaarskantoor treft u op loopafstand. Naast dat het dus ook een praktische locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en kunt u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de prettige living met open keuken en op de drie slaapkamers en badkamer op de etage.

Bieden vanaf: € 157.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 157.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1981.
 • De kavelgrootte meet circa 85m².
 • De gebruiksoppervlakte van de woning meet ca. 78m².
 • De berging meet circa 6m².
 • De inhoud van de woning meet circa 265m³.
 • Het nieuwe kunststof pui met openslaande tuindeuren in de achtergevel.
 • De cv-ketel dateert van 2012.
 • De badkamer is onder andere ingericht met een douche v.v. glazenwand met regen- en handdouche, wastafelmeubel, badkamerspiegel met planchet en badkamerkast.
 • De moderne keuken is mede voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.
 • De drie (slaap)kamers op de etage.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt je op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (ca. tien wandelminuten) en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005