Blader door ons aanbod  

1e Emmadwarsstraat 8 | Den Helder

VRIENDELIJK VRAGEN WIJ UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE: Alle bezichtigingsmogelijkheden omtrent deze woning zijn volgeboekt. Ingeval u op de reservelijst wil komen stuurt u ons dan alstublieft een bericht naar info@coltofmakelaardij.nl of een pb via Facebook. Door de Coronaperikelen mogen en kunnen wij geen open huis meer organiseren en kiezen er derhalve voor om de eerste 12 reageerders uit te nodigen, de mogelijkheden zijn zodoende beperkt. Wij hopen zodoende op uw begrip en dat er snel weer open huis momenten georganiseerd mogen worden, zodat wij nog meer geïnteresseerden kunnen bedienen en derhalve het Coronavirus afgewend is. Wij wensen in ieder geval iedereen een goede gezondheid toe!

Woningzoekers in deze categorie opgelet, dit is namelijk een toppertje!
De locatie is rustig en toch dichtbij het steeds mooier wordende stadshart met al zijn faciliteiten. De basis van de woning is onder anderen een betonvloer met daarop een gezellige en hippe houten vloer, de living is riant van opzet alsook mooi gestuct, de aansluitende keuken is knap en tijdloos alsmede voorzien van het softclose-systeem, van een gaskookplaat en van een afzuigkap. Op de etage zijn in de huidige indeling twee slaapkamers opgenomen, de hoofdslaapkamer beschikt zelfs over een heuse inloopkast! De ligging van de achtertuin is perfect, namelijk gericht op het zuidwesten. De schuur met vliering is bijzonder praktisch en zorgt ook voor de nodige beschutting.  


Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt & er op steenworp afstand een stadspark in ontwikkeling is, kunnen wij wel stellen dat wonen rond het centrum behoorlijk populair geworden is!
Vele gewenste voorzieningen zijn zoals u in het stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, de bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk nabij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang tot de gezellig living met houtenvloer (op beton), de open keuken mag modern genoemd worden en is uitgevoerd met onder anderen een gaskookplaat en afzuigkap. Na de keuken volgt toegang tot de bijkeuken waarin bijvoorbeeld plaats is voor het opstellen van verschillend witgoed en tot een separaat toilet. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin welke ook achterom bereikbaar is, achterin de tuin staat een schuur met vliering, heel praktisch allemaal. Middels de trap in de woonkamer komt u op de verdieping.

Indeling eerste verdieping:
Op de verdieping treft u naast twee slaapkamers de badkamer voorzien van douche/ligbadcombinatie, wastafel en radiator.

Bieden vanaf: € 127.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 127.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1985.
 • Kavelgrootte circa 91m².
 • Woonoppervlakte circa 85m².
 • De berging meet circa 9m².
 • De cv-ketel dateert van 2004.
 • Energielabel B.
 • Het is een geweldig huis voor sfeerzoekers.
 • De zonnige tuin is zuid/west georiënteerd en prettig beschut gelegen.
 • Het schilderwerk buitenom dateert van 2019/2020.
 • De badkamer is eenvoudig maar netjes.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton, daarbovenop ligt een gezellige houten vloer.
 • De royale schuur met vliering in de achtertuin is een absoluut pluspunt.
 • De woning is achterom goed bereikbaar.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen tien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.

  Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


  Maak een afspraak

 

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005