Blader door ons aanbod  

1e Emmadwarsstraat 10 | Den Helder

In een van de authentieke en knusse dwarsstraatjes van de Emmastraat mogen wij deze, voor dit type woning opvallend ruime huis aanbieden, dat als basis op de begane grond al een betonvloer heeft, maar ook een fijne living waarin meer dan genoeg plaats is voor het gezellig opstellen van de zit/tv-hoek en eettafelopstelling. De woonkamer gaat geleidelijk over naar de keuken, waarvandaan middels een passage opvolgend toegang is tot het toilet en tot de praktische badkamer. Vanuit de passage is er tevens de entree tot de achtertuin, vandaaruit is de ruime berging met vliering bereikbaar.

Bovendien zijn er boven drie prima slaapkamers, dit komt voornamelijk omdat zowel de voor- als achterkant op deze etage recht zijn, wel zo efficiënt allemaal. Door de huidige uitvoering is het huis ook nog eens makkelijk op eigen smaak te maken, kortom: Een leuke kans voor veel woningzoekers dachten wij zo!

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in straatjes zoals deze, prettig en rustig gelegen behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je nabij een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. de restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die u daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze plek ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens op de fijne indeling en de daarbij behorende mogelijkheden!

Bieden vanaf: € 144.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 144.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:

 • Bouwjaar medio 1894.
 • De kavelgrootte meet circa 92m².
 • De gebruiksoppervlakte meet circa 79m².
 • De inhoud van de woning meet circa 268m³.
 • De externe bergruimte meet circa 13m².
 • De cv-ketel dateert van 2018.
 • De meterkast is in 2017 voorzien van een groepenkast v.v. automaten.
 • De drie uitstekende (slaap)kamers op de etage.
 • De begane grondvloer is in de basis van beton/steen, die op de verdieping zijn in de basis van hout.
 • De goed op de zon gesitueerde achtertuin met daarin een ruime stenen schuur met vliering. De achtertuin is ook achterom goed bereikbaar.
 • De badkamer is onder andere ingericht met een inloopdouche (regen- en handdouche) v.v. douchegoot, werkblad met daarop een design-wastafel met eronder ruimte voor de wasmachine, er is een designradiator en elektrische ventilatie.
 • De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven.
 • Scholen, kinderopvang en het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen vindt u op loopafstand.
 • Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (binnen vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
 • Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je met ca. 10 fietsminuten.


Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor.


Maak een afspraak

Contact

Coltof Makelaardij & Partners
Willemsoord 52D
1781 AS Den Helder

0223 200 005